Publicar a l'Agenda de Bcn+

L' Agenda de Barcelona és molt més és un servei de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per tal de promocionar les activitats turístiques dels ens públics i privats de les comarques de Barcelona. 

L'agenda publica festes tradicionals, fires, activitats culturals i a la natura, esdeveniments gastronòmics i esportius, i tota activitat dirigida a complementar l’experiència turística del visitant i turista. A l'agenda no es publicaran paquets turístics ni els serveis principals que s’integren en un paquet turístic, tal com l’allotjament, el servei de restauració o el transport.

Per publicar a l'agenda cal omplir totes les dades del següent formulari i tenir molta cura amb l'ortografia i la redacció. L'idioma de l'Agenda és el català. Hi ha actes traduïts a 6 idiomes, d'aquestes traduccions es fa càrrec la Gerència de Serveis de Turisme.

El fet d'omplir el formulari no implica obligatòriament que l'activitat es publiqui. La Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona es reserva el dret de no publicar-les si les considera no adequades. 

 

Atenció amb les fotografies!

  • Per publicar a l'agenda cal pujar una imatge representativa  i atractiva de l'activitat.
  • No ha de pesar més de 200Kb ni menys de 50Kb aproximadament.
  • El sistema només accepta que la imatge sigui en format RECTANGULAR HORITZONTAL.
     
ATENCIÓ  MES D'AGOST

El servei de revisió i publicació d'activitats d'agenda enviades a través del formulari no estarà operatiu.
Podeu seguir enviant actes d'agenda a través del formulari que es realitzin a partir de setembre.
Durant la primera setmana de setembre es revisaran i publicacaran les activitats a l'agenda enviades durant el mes d'agost i el servei tornarà a estar operatiu.

Disculpeu les molèsties i bones vacances.
L'equip de BCN+
Accedeix al formulari i introdueix els actes d'agenda  aquí


Moltes gràcies per publicar activitats i propostes a l'Agenda de Barcelona és molt més
+informació: webturisme@diba.cat.

 

Vols enviar-nos imatges?

Cessió d'imatges de territoris i empreses. Per gestionar la cessió de les imatges i els seus drets de territoris i empreses a la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El formulari suporta arxius fins a 20MB, en el cas que les imatges siguin més grans, podeu adjuntar un link de descàrrega a Observacions.

Accedeix al formulari de cessió d'imatges  aquí