El mapa de la cultura de les comarques de Barcelona creat per i per a instagramers!

Barcelona és molt més i IgersMap  han creat el primer mapa de la cultura de les comarques de Barcelona vista pels instagramers locals, amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni cultural i inspirar altres instagramers. 

Com ja sabeu, aquest mapa està en construcció: a través de diferents convocatòries temàtiques es van afegint noves capes*. Després d’obrir l’IgersMapBCNmoltmes amb la primera campanya referent al patrimoni històric, i la segona part del mapa dedicada a l’estil de vida o lifestyle, ja podeu consultar la tercera capa que mostra les fires, festes i tradicions vinculades al folklore local. Estem molt contents, perquè en les tres primeres fases del projecte, ja són 357 els participants que han aportat 1.371 fotografies, il·lustrant un total de 358 indrets al nostre territori que no et pots perdre!

Aquest mapa també es pot consultar des de la web d'Igersmap, una plataforma col·laborativa que mostra el territori des dels ulls dels instagramers.

 

* Per consultar les diferents capes del mapa només cal clicar la " i " a la part inferior esquerra.
 

Fotografies cultura?

Participa en el primer mapa temàtic de les comarques de Barcelona creat per i per a instagramers! 

Què és IgersMap?

IgersMap és una plataforma col·laborativa que mostra el territori des dels ulls dels instagramers locals, per donar-ne una nova visió i perquè altres instagramers que el visitin sàpiguen on anar per aconseguir bones imatges.

Si vols més informació del projecte i veure els mapes realitzats fins avui, visita http://igersmap.com

 

Busquem fotos de...

Patrimoni històric
Estil de vida
Festes, fires i tradicions
Art i arquitectura contemporanis
   
   

 

Escull fins a 10 fotos de la teva galeria d'Instagram

Envia els enllaços o adjunta les imatges a culturaigers@diba.cat

Indica la localització de les imatges

Escriu el teu nick al cos del missatge

 

Amb les teves fotos construirem l'IgersmapBCNmoltmes!!

 


CALENDARI PER PARTICIPAR

1a Campanya: Patrimoni artístic, històric i/o arquitectònic des de l’època prehistòrica fins al Modernisme (ambdues èpoques incloses). El període per participar comença el 13 de març de 2018 a les 22h i finalitza el 15 d’abril de 2018 a les 22h. 2a Campanya: Estil de vida o lifestyle relacionat amb la cultura. El període per participar comença el 29 d’abril de 2018 a les 22 h i finalitza el 10 de juny de 2018 a les 22 h. 


3a Campanya: Fires, festes i tradicions vinculades al folklore local. El període per participar comença l’1 de juliol de 2018 a les 22 h i finalitza el 19 d’agost de 2018 a les 22 h. 4a Campanya: Patrimoni artístic, històric i/o arquitectònic posterior al Modernisme fins a l’actualitat. 
El període per participar comença el 9 de setembre de 2018 a les 22 h i finalitza el 21 d‘octubre de 2018 a les 22 h.