Comarques i Municipis

Treballem conjuntament amb ajuntaments i consells comarcals en la planificació turística a través de l’assessorament i la dotació de recursos per l’estructuració i la promoció del territori.

Catàleg de Serveis

 

Consulta tota l'oferta de recursos en matèria de turisme, videotutorials per completar les sol·licituds i tota la informació i terminis.

Turisme sostenible i certificacions Biosphere 

 

Saps com aconseguir la Certificació Biosphere?

Senyalització

 

Suport tècnic i econòmic a la senyalització turística. Vols senyalitzar una ruta del teu municipi? Aquí trobaràs tota la informació de com fer-ho.

LABturisme 

 

Anàlisi i interpretació de dades per ajudar en la presa de decisions. Al LABturisme trobaràs els estudis, informes, estadística i formació que necessites per potenciar el teu negoci amb dades contrastades. 

Xarxa Territorial de Turisme

 

Com ens organitzem? Els consorcis de turisme permeten agrupar el sector públic i el privat d'un territori i treballar conjuntament pel desenvolupament econòmic i sostenible.

Oficines de Turisme i Punts d'Informació Turística (PIT)

 

Llistat d'oficines de turisme i d'establiments i institucions que són punts d'informació turística. En vols formar part? Aquí tens tota la informació.

Com promocionem la teva destinació?

 

T'expliquem l'estratègia de màrqueting turístic i com pot potenciar la promoció del teu municipi o destinació. 

Com aparèixer al web, butlletí i XXSS de BCNmoltmés?

 

T'ajudem a difondre el teu esdeveniment perquè sigui un èxit. 

Projectes europeus 

 

Next Generation, Community4Tourism – Interreg Euro-MED Programme, Agenda Urbana Europea sobre turisme sostenible, Sustainable Tourism – Interreg MED Programme i altres projectes europeus. 

Vies Blaves

 

Vies Blaves Barcelona són un recorregut transitable a peu o en bicicleta resseguint el traçat dels rius Llobregat, Cardener i Anoia.Ens de gestió turística de les comarques de Barcelona