Sant Lluc

Al restaurant Sant Lluc, Jesús González i el seu xef David combinen diferents tipus d’especialitats culinàries en una oferta variada que canvia cada quatre mesos. Ofereixen un menú del dia bastant interessant, a més del menú degustació. Destaquen de manera especial, per la seva originalitat, la terrina de foie amb gelat, el risotto de garotes i musclos, la sopa de llamàntol amb rap, cloïsses i ruill, els raviolis de gambes vermelles amb calamars, les guatlles desossades amb mongetes en dues textures, els canelons casolans amb foie i beixamel de bolets, el filet ibèric amb cuscús i chutney de mango, el filet de cérvol als tres pebres i el bacallà al pil-pil amb les seves cocotxes. També és possible trobar plats clàssics, com ara el carpaccio de bolets, favetes amb pernil, arròs de guatlla i peus porc, guatlles en escabetx, bacallà i escarola, i carns a la brasa. Les postres constitueixen una altra de les seves especialitats, amb plats com ara les tres taronges, realitzat amb suc de taronja, mousse de taronja i taronja confitada; el brownie de xocolata amb salsa de iogurt i gelat de vainilla, el semifred de crema catalana amb gelat de vainilla o el ravioli de fruita de la passió, albercoc i gelée de pinya i menta. A l’hora de triar un bon vi, deixeu-vos guiar per en Chus, l’alma mater del local.
Preu mitjà
Mig
Situació
Centre ciutat
Serveis
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Internet
Menjadors privats
Menú infantil
Servei de càtering
Sommelier

Al mapa