ABaC

ABaC va obrir les portes l'any 2000 al carrer del Rec de Barcelona, i el 2008 es va traslladar a l'emplaçament actual, a l'avinguda del Tibidabo, al costat de l'hotel del mateix nom. El restaurant, guardonat amb tres estrelles Michelin, ofereix plats d'una gastronomia de tècnica immillorable, basada en la creativitat i la innovació. L'equip de cuiners està encapçalat pel xef Jordi Cruz. El local disposa de celler amb una àmplia selecció de vins.La decoració de la sala principal de l'establiment, amb excel·lent il·luminació natural, és un capritx de blancs en totes les seves tonalitats i la cuina, dissenyada per Joaquim Casademont, és una mena de contenidor negre amb mobiliari d'acer inoxidable. També disposa d'un agradable jardí.
Preu mitjà
Alt
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier
Terrassa

Al mapa