Ospi

El cuiner Òscar Piedra dóna nom a aquest restaurant sallentí. Des que es va inaugurar el mes de setembre del 2007, ha apostat per la modernitat i la qualitat gastronòmica a la comarca del Bages. A l’Ospi hi ha dos espais diferenciats: la cafeteria i el restaurant. Els plats són el resultat de l’estudi de la cuina tradicional sempre sota la imaginació del xef. Els carpaccios, fixos a la carta, es preparen per a tots els paladars. Es pot triar entre el més clàssic de bou amb encenalls de parmesà i foie i altres de més atípics, com el carpaccio de ceps amb ametlla marcona i vinagreta de mostassa antiga, el de pop gallec amb oli de pebre vermell picant o el de gambes amb vinagreta de Mòdena i pinyons. Per començar, també hi ha bons entrants, alguns més lleugers, com la crema de verdures amb ou escumat i foie, i altres de més consistents, com els cigrons d’Oristà amb tripetes de bacallà i panses o els raviolis de botifarra de perol amb bolets, quan arriba la tardor. Les receptes de peix porten a la taula idees com el pagell de costa farcit de llagostins; el llom de rap amb pinya, cruixents de porro i escaldat amb alls, o els filets de llenguado amb salsa de garotes. Pel que fa a les carns, també es pot triar entre clàssics com l’espatlla de cabrit al forn amb patates panadera o altres de més personals, com el magret d’ànec amb salsa de mistela i essència d’anís estrellat o el jarret de xai farcit de dàtils amb crema de Torta del Casar. El toc final a un bon àpat el posen les postres, en què una de les grans especialitats és el tiramisú Ospi amb escuma de mascarpone, gelat de cafè i amaretto. També hi ha una cuidada selecció de vins i caves i, fins i tot, d’aigües procedents de llocs del món tan diversos com Nova Zelanda, el Canadà, la Patagònia, Holanda i Beverly Hills.
Preu mitjà
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Climatitzat
Servei de càtering

Al mapa