Col·lectius de cuina
-
Torres Petit
Restaurants Paisatges BarcelonaEl Torres Petit és un model de negoci familiar en la més pura tradició catalana. El 1910 fou una fonda, i l’any 1986 va néixer el restaurant de la mà dels germans Molera. La cuina es va fer gran i el Torres, petit. La remodelació era una necessitat i s’ha traduït en dos espais amb aires càlids i clàssics on gaudir d’una cuina d’arrels tradicionals, tractades amb talent d’autor.
-
Fonda Neus
Restaurants Costa BarcelonaL'equip de la cuina de la Fonda Neus ofereix una cuina tradicional catalana i un maridatge de plats elaborats amb essència de cava. És un dels restaurants més clàssics de Sant Sadurní d'Anoia.
-
El Palau Vell
Restaurants Costa BarcelonaEl Palau Vell és tota una institució: es tracta tant del lloc de reunió de cicloturistes als matins, com del punt de trobada per a organitzar celebracions i menjars de negocis, tot gràcies trobar-se a prop d'un polígon industrial.
-
Esmarris
Restaurants Costa BarcelonaEsmarris ofereix una cuina de base mediterrània però arriscada, amb tocs moderns i innovadors. Una alta qualitat i un celler destacable donen forma a una idea, que pren cos en un local elegant, i que es tradueix en receptes de sempre, algunes d'elles reinterpretades.
-
El Mirador de Sant Just
Restaurants Costa BarcelonaEl Mirador de Sant Just és el restaurant ubicat a la ximeneia d'una antiga fàbrica de ciment. Els forjats i les estructures de formigó s'han conservat intactes i es combinen amb mobles moderns de fusta. Elaboren cuina de temporada i de productes locals i ofereixen carta i diferents menús.
-
El Recó de l'Avi
Restaurants PirineusRestaurant rural especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional catalana.
-
El Racó
Restaurants Costa BarcelonaEl Racó és un restaurant de marcada tradició i ambient casolà, on dia a dia ofereixen una cuina senzilla, però amb bons productes i un servei familiar, i procuren que el protagonista sigui el client. Diàriament, seleccionen els millors productes del mercat i els acompanyen amb productes de temporada per aconseguir una cuina senzilla i honesta.
-
Robert de Nola
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.
-
El Mascarón
Restaurants Costa BarcelonaEl Mascarón és un restaurant de caire familiar que proposa una cuina marinera mediterrània. Brilla especialment en l'elaboració de paelles, fideuàs, amanides i pica-pica de marisc. Disposa de salons especialment indicats per a la celebració d'àpats d'empresa o en grup.
-
Follia
Restaurants Costa BarcelonaUna antiga masia exquisidament restaurada a Sant Joan Despí, a tocar de Barcelona, és el bressol de La Follia. Fusta, pedra, ferro i vidre conformen un elegant escenari on Jó Baixas, el xef, porta al límit la creativitat, en un espai oníric on podrem sentir-nos còmodes i gaudir d'una cuina d'alt nivell.