Camí del Llobregat (GR 270)

Una excursió clàssica que ens porta des de Barcelona fins al Monestir de Montserrat passant per Collserola, el Vallès, el Llobregat i Montserrat.

El Sender de Montserrat GR 6 és un sender de gran recorregut de 57 km de longitud que comença a la ciutat de Barcelona, al Laberint d’Horta, i finalitza al Monestir de Montserrat. El recorregut avança a través de la serra de Collserola, la plana del Vallès, la vall del Llobregat i el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. La ruta està senyalitzada sobre el terreny amb les marques blanques i vermelles habituals dels GRs.

L’itinerari entre Barcelona i Montserrat és una excursió clàssica que es pot estructurar en tres  etapes, tot i que també hi ha excursionistes que l’aborden en una única i exigent jornada senderista. Durant la ruta passem per les comarques del Barcelonès, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i el Bages i podem visitar elements d’interès com l’arbre monumental del Pi d’en Xandri, el Monestir romànic de Sant Cugat o les Coves del Salnitre a Collbató.

 

Més informació

Etapa 1
Del Laberint d’Horta a les Fonts
22,3 km | +601 m /  -564 m

Etapa 2
De les Fonts a Olesa de Montserrat
19,9 km | +800 m / -904 m

Etapa 3
D’Olesa de Montserrat al Monestir de Montserrat
15 km | +1.216 m / -602 m

Многоглавая гора

Гора Монтсеррат является одним из основных культурных, духовных и религиозных символов Каталонии. Сюда поднимаются для того, чтобы увидеть святилище и скульптуру Девы Марии, известную как «Ла Моренета», или послушать хор мальчиков «Эсколания», исполняющих песнопение «Виролай». Однако гора Монсеррат также представляет собой уникальный природный парк, неповторимость которому придают десятки горных шпилей с вершинами округлой формы. 

Показать

Rutes destacades

Познакомьтесь сto ними в нашем профиле в Wikiloc

Познакомьтесь с ними в нашем профиле в Wikiloc

Скачайте приложение Маршруты BCN+ (на каталонском)

Недалеко от Барселоны есть множество маршрутов, с которыми вы можете познакомиться с помощью нашего приложения

 

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te