Традиционные праздники, культурные и спортивные события, экскурсии на природу в сопровождении гида и многое другое... Если вы хотите быть в курсе всего, что происходит в провинции Барселона, обязательно ознакомьтесь с нашим календарем мероприятий!

Tot el cercle de l’any

22/12/2018 Sant Cugat

Voleu conèixer els orígens de les nostres festes tradicionals? Descobriu el seu significat al monestir, i també la seva versió popular. El cicle de Nadal al monestir de Sant Cugat al llarg de l’any.

 

Где?

Museu del Monestir

El calendari festiu pauta el cicle de la vida i es renova en cercle cada any. Es basa en tradicions ancestrals refoses amb les pròpies del cristianisme que encara avui mantenim.

Els monjos de Sant Cugat vivien aquest calendari d’una manera especial. La celebració al Monestir prenia forma en la litúrgia de les hores, els rituals i els àpats. Ens parla de tota una concepció del món, de l’organització dels monjos, dels espais monàstics i dels símbols que s’hi troben al seu art.

Un programa de visites entorn a algunes de les nostres festes ens duran des de l’origen d’aquestes tradicions del cercle de l’any, al seu significat al monestir i també a la seva versió popular.

 Web

Прилагаемые документы