L'arquitectura modernista a Vic

06/10/2019 - 27/10/2019 Vic

Inclou l'entrada a la casa Masferrer.

Где?

Centre històric de Vic

Dates: diumenges 6, 13, 20 i 27 d'octubre
Trobada a les 12h a l'Oficina de Turisme
Preu: 4€ adults / menors de 12 anys gratuït

 Web

Прилагаемые документы


Nit d'estels cal castell de Burriac

21/09/2019 Vilassar de Dalt
Vine a mirar els estels des d'un emplaçament únic: el castell de Burriac. Excursió familiar fins al castell i observació dels estels i els planetes amb telescopi. No t'ho perdis!

Si t'agraden els estels i tens ganes de caminar una mica, no et perdis aquesta activitat d'observació del cel des d'un lloc únic, el castell de Burriac. 

A les 20 h: Pujada nocturna familiar a Burriac amb la secció excursionista de La Massa.

De 22 a 23.30 h: Introducció al coneixement del cel, observació dels astres a ull nu i de planetes amb el telescopi.

Aquesta activitat forma part del programa Viu el parc!

Прилагаемые документы


Trobada d'Instagram #ElCorredorÉsMoltMés

#ElCorredorÉsMoltMés
13/10/2019 Dosrius

T'agrada la fotografia? i la natura? Vine a la 3a trobada d'instagramers de l'any que organitza BCN+ el proper 13 d'octubre al Parc del Montnegre i el Corredor!

Где?

Parc del Montnegre i el Corredor

Barcelona és molt més conjuntament amb la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona organitzen la trobada d'instagram #ElCorredorÉsMoltMés. Podreu fotografiar i gaudir de la natura en un itinerari familiar que us portarà fins al Santuari del Corredor, l'escenari de la Gran Festa Viu el Parc al Montnegre i al Corredor on hi trobareu activitats de teatre entre natura, tallers i actuacions musicals entre d'altres.

 

Programa -en construcció

  • 09:00h Acreditacions. 
  • 09:30h Acte de benvinguda i esmorzar.
  • 10:00h Itinerari pel parc.
  • 13:00h Finalització de la trobada al Santuari del Corredor on s'hi celebra la Gran Festa Viu el Parc.

*Tota la informació detallada la rebreu per email abans del dia de la trobada.

 

>> bases del concurs <<
>> INSCRIPCIONS << 

 

 Web

Прилагаемые документы


Itinerari guiat pel camí de Miramar

29/09/2019 Viladecans

Itinerari guiat pel camí de Miramar.

Где?

Camí de Miramar

Caminarem resseguint la serra de Miramar contemplant la seva natura i descobrint els seus masos antics així com les seves històries, algunes de ben curioses.

 Web

Прилагаемые документы


Visita guiada al Castell de Rubió

22/09/2019 Rubió

Entre els castells d'Ardesa i Maçana, el Castell de Rubió enllaça la Conca d'Òdena i l'altiplà de Calaf...

Где?

Castell de Rubió

C/ del Castell, s/n -

Amagat entre les serres de Rubió i les Malloles, el castell de Rubió esdevingué una peça clau per a l'expansió cap a la Segarra, però sobretot, un bon refugi pels Cardona, Claramunt i Castellolí. Però foren els Timor-Boixadors els que deixaren la seva petja: l'església fortificada de Santa Maria i el retaule gòtic del Mestre de Rubió.

 Web

Прилагаемые документы


Bolets al Berguedà

mercat del bolet de Cal Rosal
21/09/2019 Bagà
Descobreix els bolets al Berguedà amb una activitat divulgativa per conèixer-los millor, un taller de cultiu de gírgoles i la visita al mercat del bolet de Cal Rosal.

Si t'agraden els botlets, tenim una proposta perfecta per aquest dissabte al Berguedà. 

Sortida guiada: Fongs a fongs! - dissabte 21 de setembre 10.30 al Parc de Bagà

Activitat de micologia, inclou una xerrada divulgativa sobre els fongs i un taller pràctic de cultiu de gírgoles que els participants es podran endur a casa.

I si vols endur-te bolets a casa, passa pel mercat del bolet de Cal Rosal que des de l'11 de setembre està obert cada dia i fins a finals de novembre. Si vols menjar bolets, aquí en trobaràs els millors!

 Web

Прилагаемые документы


Visita guiada al Castell d'Òdena

22/09/2019 Òdena

Veniu i descobriu un dels castells més rellevants de la Conca d'Òdena i de l'Anoia.

Где?

Castell d'Òdena

C/ La Torre, 2 -

El Castell d’Òdena, des de la muntanya de guix, originà al segle X el poble d’Òdena. A partir d’ell, la Conca d’Òdena es va anar configurant com un territori controlat des dels diversos castells que hi podreu albirar: Montbui, Claramunt, Castellolí, Ardesa…
Dins de les seves muralles, que resistiren invasions d’hongaresos i sarraïns, va començar a créixer el poble i també un dels llinatges nobiliaris més importants de la comarca de l’Anoia.

 Web

Прилагаемые документы


Visita els Espais Naturals del Riu

Espais naturals del riu
22/09/2019 El Prat de Llobregat

Els Espais Naturals del Riu, incloent el darrer tram i la desembocadura del Llobregat, són un ambient privilegiat per a conèixer el delta.

Где?

Espais Naturals del Riu

Espais Naturals del Riu -

Els Espais Naturals del Riu de Cal Tet, un indret privilegiat per la gran diversitat d’ambients naturals, des de prats humits pasturats per cavalls i estanys plens d’ànecs fins a pinedes litorals i platges naturals.

El segon i quart diumenge de cada mes es faran dues visites guiades gratuïtes per a conèixer aquest valuós espai que sortiran del punt d’informació i tindran una durada de un hora i mitja. Les visites són a les 10 i a les 12 hores.

No cal inscripció prèvia, nombre màxim de participants 25 persones/visita.

 Web

Прилагаемые документы


La Llacuna Emmurallada

14/09/2019 La Llacuna

El poble de la Llacuna és un dels més rics en patrimoni de la comarca de l’Anoia. Vine a visitar-lo!

Где?

Nucli Antic

Plaça Major, 2 -

A més de jaciments arqueològics, la granja cistercenca d’Ancosa i el castell de Vilademàger, destaca el nucli emmurallat del poble, nascut a redós d'un camí trashumant antic i diversos dominis eclesiàstics que podreu descobrir en aquesta visita guiada.

 Web

Прилагаемые документы


Festa Major d'Esplugues

La Rajoleta d'Esplugues
19/09/2019 - 22/09/2019 Esplugues de Llobregat
Per Sant Mateu és la Festa Major d'Esplugues i els museus de la ciutat fan portes obertes. Una oportunitat per conèixer el passat industrial de la ciutat i descobrir com es feien abans les rajoles.

En motiu de la Festa Major d'Esplugues, el museu Can Tinturé i la Rajoleta fan portes obertes i activitats per apropar petits i grans al passat industrial de la ciutat i aprendre com es feien abans les rajoles.

Dissabte 21 de setembre, d’11 a 13 H PINTANT PLATS
Jardins de Can Tinturé
Per apropar als infants a la ceràmica medieval, us proposem un taller de pintura, en el que faran la seva pròpia versió dels tradiconals plats de ceràmica. • Accés obert i lliure

Dissabte 21 de setembre, 20 H QUINQUE SENSIBUS
Museu Can Tinturé
Experiència sensorial a l’exposició temporal La Ceràmica en temps de La Catedral del mar. Us proposem un vespre molt especial, un experiència sensorial que ens traslladarà a la vida en l’edat mitjana. Olors, sons i sabors de temps llunyans inundaran la primera planta museu en una estona de jocs i diversió amb la cuina medieval com protagonista. · Activitat per a públic adult · Places limitades · Inscripció prèvia a partir de l’1 de setembre al 93 470 02 18 · Preu: 3 euros

Diumenge 22 de setembre a partir de les 11 H ESPLUGUES CIUTAT CERAMISTA
Visites guiades gratuïtes Can Tinturé i La Rajoleta A través de la col·lecció de Salvador Miquel coneixerem l’evolució estètica de la rajola de mostra per enllaçar amb la producció industrial de ceràmica arquitectònica de l’antiga fàbrica Pujol i Bausis, “La Rajoleta”.

Museu de Ceràmica “La Rajoleta” 11 i 13 h Museu Can Tinturé 12 h · Activitat gratuïta

Прилагаемые документы


Mercat del Bolet a Cal Rosal

11/09/2019 - 30/11/2019 Olvan

Когда наступает грибной сезон, населенные пункты комарки Бергеда выставляют на улицах самый типичный свой продукт. Остановитесь в Каль-Росаль и купите свежайшие грибы!

 

Ежегодно грибники комарки Бергеда, леса которой богаты грибами, устраивают грибной рынок в Каль-Росаль. На протяжении почти двух месяцев они продают собранные ими грибы в Ольване. Здесь можно не только приобрести грибы, но и принять участие в интересных мероприятиях. Например, вам может понравиться экскурсия, в ходе которой малыши научатся распознавать грибы и бережно относиться к ним. 

 

 Web

Прилагаемые документы


Живой рождественский вертеп комарки Бажес

Pessebre Vivent del Bages
21/12/2019 - 06/01/2020 Fonollosa

Более 5 000 человек ежегодно посещают живой рождественский вертеп комарки Бажес. А вы уже его видели ?

 

Где?

Torres de Fals

Живой рождественский вертеп комарки Бажес организуется в монументальном комплексе Торрес-де-Фалс. Окрестности замка превращаются в декорации живого вертепа, в котором неподвижные сцены сочетаются с динамическими. Здесь вы сможете увидеть рынок, столярную мастерскую в Назарете, пещеру, где родился Иисус, и другие сцены. В завершение вы совершите прогулку в окружении пастухов, которые предложат вам поджаренный хлеб с чесноком и оливковым маслом, вино «мистела» и колбасу «ботифарра» из Фалса. Вам непременно захочется вернуться сюда!

 

 Web

Прилагаемые документы


Представление «Пасторетс» в Матаро

Els Pastorets de Mataró
22/12/2019 - 02/02/2020 Mataró

В представлении «Пасторетс» в Матаро принимают участие более 300 человек. Это уникальное зрелище, сохранившее свой изначальный дух начала XX века, при его силе и ритме XXI в. Приезжайте посмотреть это представление, одним из самых популярных в провинции Барселона!

 

Где?

Sala Cabanyes

Carrer de la Riera, 110-120 -

Представление «Пасторетс» в Матаро обладает всеми составляющими для того, чтобы стать крупноформатным спектаклем. Здесь есть оркестр, песни вживую, танцы, потрясающие изменения сценографии; добрые, злые, драматические и комические персонажи, спецэффекты с огнем, светом, звуком и проекциями. Не упустите это представление, в котором традиции начала XX века сочетаются с силой и ритмом, которых ожидают зрители XXI века.

 

 Web

Прилагаемые документы


UlissesFest

El plat d'Ulisses
20/09/2019 - 21/09/2019 Premià de Dalt

Encara no coneixes la troballa del Plat d'Ulisses? Patrimoni, esport, gastronomia i espectacles es donen de la mà per descobrir-te el patrimoni de Premià de Dalt a UlissesFest!

Где?

plaça de l’Espolsada

Premià de Dalt reivindica el seu patrimoni amb l'UlissesFest, un esdeveniment adreçat a tots els públics per donar a conèixer una important troballa: el plat d’Ulisses, que data del segle IV–V dC, trobat mitjançant les intervencions arqueològiques realitzades al jaciment de Can Verboom, l’any 1999.

El plat és una peça cabdal del patrimoni del municipi que il·lustra dos passatges de “L’Odissea” d’Homer. D’una banda, Ulisses lligat al seu vaixell i temptat per les sirenes i, de l’altra, Ulisses al temple de Circe.

Activitats patrimonials

A banda d'actuacions musicals, hi hauran dues actuacions de recreació i reconstrucció històrica teatralitzades, “Legio II Traiana fortis – Cohors i Barcinonum” i “Ornatrices Barcinonenses”. Ambdós esdeveniments acostaran el públic a la vida de la Roma antiga, com ara la vida quotidiana de les dones patrícies i diferents aspectes de la vida militar de les legions romanes.

Cursa Ulisses Atac

Dissabte 21 de setembre torna una nova edició d’aquesta cursa única. És una cursa combinada amb cronoescalada i descens amb sortides individuals cada 30’’. Els corredors/es són els veritables protagonistes lluitant contra el crono emulant l’Ulissses.

Consulta el programa d'actes.

 Web

Прилагаемые документы


Зимний фестиваль традиционного пива

Festival Cerveses Artesanes de Vilanova
14/12/2019 Vilanova i la Geltrú

Попробуйте лучшие сорта пива на зимнем фестивале традиционного пива в Виланова-и-ла-Желтру.

 

Где?

Museu del Ferrocarril

Plaça Eduard Maristany, s/n -

Вы уже знаете, какие виды пива лучше пить в холодное время года? Fes-t'hi зимний фестиваль традиционного пива в Виланова-и-ла-Желтру, который познакомит вас с сортами пива, лучше всего подходящими для этого времени года. Этот фестиваль, в котором принимают участие около двадцати каталонских и испанских производителей, позволит вам узнать, как пивовары стремятся адаптировать пиво к различным временам года. 

 

 Web

Прилагаемые документы


Ярмарка трюфелей

Fira de la tòfona a Centelles
14/12/2019 - 15/12/2019 Centelles

Познакомьтесь с самыми таинственными историями, связанными с трюфелями, на ярмарке, проводящейся в Сентельесе, земле ведьм. Узнайте об их кулинарных качествах и колдовских зельях!

В Средние века трюфелям приписывали пагубные свойства из-за их черного цвета и из-за того, что они произрастают под землей. Приезжайте на ярмарку трюфелей в Сентельесе, чтобы познакомиться с самыми таинственными историями об этих грибах. Жители этой зоны, которая считается землей ведьм, расскажут вам о великолепных кулинарных свойствах этих грибов, а также о том, что ведьмы использовали их для своих снадобий.

 

 Web

Прилагаемые документы


Полумарафон в Л'Эспираль

17/11/2019 Vilafranca del Penedès

Полумарафон в Л'Эспираль приглашает вас заняться спортом в окружении живописных пейзажей виноградников региона Пенедес.

 

Организаторы полумарафона в Л'Эспираль, в Вилафранка-дель-Пенедес, стремятся к тому, чтобы бегуны получили не только спортивные впечатления. Приезжайте в этот винодельческий регион и примите участие в забеге среди виноградников, когда кусты окрашиваются в осенние цвета, а воздух наполнен ароматом свежевыжатого винограда. Полумарафон в Л'Эспираль также позволит вам заняться туризмом!

 

 Web

Прилагаемые документы


Праздник сусла

21/09/2019 Sant Quirze del Vallès

Приезжайте сюда всей семьей! Утром дети смогут научиться давить виноград, собранный на виноградниках усадьбы.

 

Где?

Sant Quirze del Vallès

Этот праздник посвящен традиционным процессам сбора урожая, давки винограда и приготовления вина «мистела», которое можно будет попробовать на следующем выпуске праздника сусла, проводящегося раз в два года, в конце сентября – начале октября.

День открытых дверей в местном музее сельской жизни позволит вам увидеть сельскохозяйственные орудия и интересные документы.  

 

 Web

Прилагаемые документы


Рынок живой музыки

18/09/2019 - 21/09/2019 Vic

Как указывает само название этого события, это живая ярмарка. Рынок живой музыки в Вике познакомит вас с лучшими музыкальными предложениями.

 

В течение четырех дней Вик становится музыкальной столицей Каталонии. Во время проведения рынка живой музыки в разных местах города устанавливаются сцены. Зрителей и профессионалов мира музыки ждут самые разные концерты. Известные и начинающие музыканты предлагают вниманию публики свои лучшие выступления. Ведь это мероприятие задумано именно как рынок, где музыканты могут представить свои предложения на будущее.

 

 Web

Прилагаемые документы


Праздник Мерсе

20/09/2019 - 24/09/2019 Barcelona

Мерсепатрональный праздник Барселоны, который также называют «фестивалем фестивалей». На это торжество собираются 2 миллиона человек.

 

Во время праздника Мерсе Барселона преображается в большую сцену, где возможно все. Здесь присутствуют традиции, огонь, музыка, танцы и цирк. Разнообразие – один из ключевых факторов организации праздника каталонской столицы. Праздник Мерсе стремится стать отражением Барселоны – города, для которого характерны стремление к развитию и инновациям, уважение, многообразие и, прежде всего, гостеприимство. В рамках этого праздника проходят самые разные мероприятия! 

 

 Web

Прилагаемые документы