Visita edificis modernistes Fundació 1859 Caixa Sabadell

30/01/2020 - 28/06/2020 Sabadell

Ruta cada últim diumenge de mes per la seu modernista de la Fundació 1859 i després per l'Espai Cultura.

Где?

Espai Cultura Fundació 1859

C/ d'en Font, 25 -

Dates: 23-2 / 29-3 / 31-5 / 28-6. Hora: 12h. Recorregut comentat per l'apassionant història del patrimoni modernista de la Fundació 1859 Caixa Sabadell. D'una banda, la mateixa seu de la Fundació, en origen seu central de la Caixa d'Estalvis de Sabadell. De l'altra, l'edifici de l'Espai Cultura Fundació 1859, nascut com a Escola Industrial d'Arts i Oficis i, posteriorment, seu de l'Obra Social de Caixa Sabadell. La visita conclou amb una breu estada a la torre mirador de l’Espai Cultura.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Visites familiars Nord & Sud. Un viatge a l'edat mitjana

28/03/2020 Vic

A l'exposició es reuneixen per primera vegada obres d'art medievals de Noruega i Catalunya, vine a descobrir-ne tots els secrets!

Где?

Museu Episcopal de Vic

Plaça Bisbe Oliba, 3 -

Heu imaginat mai com seria poder viatjar a l’edat mitjana, i descobrir Catalunya o països tan llunyans com la Noruega medieval? Amb aquesta activitat familiar a l’exposició temporal Nord & Sud viatjarem a l’edat mitjana i, jugant a trobar similituds i diferències en les obres d’art, descobrirem una altra Noruega més enllà del seu passat viking.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Visita guiada a l'exposició temporal Nord & Sud: Art Medieval de Noruega i Catalunya 1100-1350

01/03/2020 - 29/03/2020 Vic

A l'exposició Nord & Sud es reuneixen per primera vegada obres d'art medievals de Noruega i Catalunya, supervivents d'un paisatge artístic comú.

Где?

Museu Episcopal de Vic

Plaça Bisbe Oliba, 3 -

Un recorregut fascinant per l’exposició ''Nord & Sud'' que recull per primer cop obres d’art medievals de Noruega i Catalunya, supervivents d’un paisatge artístic europeu comú, avui gairebé desaparegut. Uns objectes que no només parlen del ric patrimoni noruec i català, sinó sobretot d’un paisatge artístic i espiritual medieval comú arreu d’Europa. Per què només aquestes dues regions del nord i el sud del continent han conservat aquestes obres d'art en abundància?

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Visita guiada a l’exposició permanent en clau de dona

07/03/2020 Premià de Mar

Visita guiada a l’exposició permanent en clau de dona.

Где?

Museu de l'Estampació

C/ Joan XXIII, 2-8 -

Visita comentada a l’exposició permanent del Museu de l'Estampació en clau de dona. No te la pots perdre!
A les 12h al MEP.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Palou. Paisatge rural, paisatge cultural

19/04/2020 Granollers

Itinerari guiat pel Palou rural i cultural.

Где?

Museu de Granollers

C/ Anselm Clavé, 40 -

El pla de Palou conserva un ric patrimoni cultural, tant arquitectònic com natural. L'itinerari proposa un recorregut per alguns dels elements patrimonials més significatius de l'entorn.

 Web

На карте


Càsting obert per a la desfilada modernista 2020

25/04/2020 Terrassa

Càsting obert per les persones que vulguin participar a la desfilada modernista 2020.

Где?

Centre de Documentació i Museu Tèxtil

C/ Salmerón, 25 -

Les persones que vulgueu participar d’aquest càsting haureu de venir amb el vestit acabat, així com els complements i les joies que portareu el dia de la desfilada durant la Fira Modernista de Terrassa. D’aquesta manera podrem veure en directe tots els vestits, prendrem notes dels detalls i us farem fotografies. Gràcies a això podrem establir uns criteris més fiables a l’hora de fer la selecció i també descriure millor els conjunts en públic.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


VI Festa Romana de Premià de Mar

15/03/2020 Premià de Mar

VI Festa Romana amb legionaris, la recreació d'oficis de l'època, tallers per la mainada i portes obertes del Museu Romà.

Где?

Museu Romà de Premià de Mar

C/ Enric Granados, 115 -

A la festa romana hi haurà legionaris fent les seves maniobres, així com diversos elements quotidians de l'antiguitat, continuant amb l'aposta per la recreació històrica d'un campament romà. També veurem com treballaven les perruqueres, els corders, els pescadors, els escribes... i molts altres oficis de l'època. I a més, hi haurà portes obertes al Museu Romà per a conèixer l'edifici octogonal de Can Ferrerons, un dels més singulars de l'arquitectura romana a Catalunya.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Праздник супа «эскуделья»

25/02/2020 Castellterçol

В карнавальный вторник в Кастельтерсоле всех угощают одним блюдомсупом «эскуделья», приготовленным на площади. Добро пожаловать на праздник супа «эскуделья».

 

Праздник супа «эскуделья» в Кастельтерсоле начинается рано утром. Огонь разводят уже в шесть утра, чтобы к девяти были готовы угли, на которые можно поставить котлы. Когда вода закипает, в нее кладут мясо: телятину, нежирную свинину, колбасу «ботифарра» и курицу. Оно готовится на медленном огне в течение 2 часов, пока не наступит время добавлять в суп лапшу и рис. В час дня вы уже можете подойти к котлам, чтобы взять свою порцию супа. Он поможет вам подкрепиться перед Великим постом!

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Ярмарка спаржи

Fira d'Espàrrecs
30/04/2020 - 03/05/2020 Gavà

В Гава выращивается спаржа, и именно поэтому здесь с 1932 года проводится эта ярмарка. Вы уже бывали на ней?

 

На песчаных полях в окрестностях Гава издавна выращивается спаржа. Здесь произрастает ее белая удлиненная разновидность средней длины, с волокнистой текстурой. Она отличается слегка горьковатым вкусом, который возникает вследствие особенностей песчаной и рассыпчатой почвы комарки Байш-Льобрегат, а также жаркой погоды в месяцы сбора урожая. Попробуйте спаржу на ярмарке спаржи в Гава, с более чем 60-летней историей!

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Escape Room a les mines d'aigua

23/02/2020 El Masnou

Una intrigant carta i una vella maleta trobades a les golfes de casa de l'avi Joan són el punt de partida d'aquest misteri. Vine en família a gaudir del patrimoni amb un joc!

Где?

Carrers del Masnou

Carrers del Masnou -

Teniu una hora per fer un viatge al passat i recopilar dades i testimonis, endinsar-vos en la Mina d'Aigua, examinar les proves i treballar en equip per respondre correctament totes les preguntes clau del cas abans que la resta de detectius. El joc d'aventura té lloc a l’aire lliure, a la pl. d’Ocata.

Horari: 11h.

Informació i reserves: en línia o a l'Oficina de Turisme del Masnou, tel. 93 557 18 34 /turisme@elmasnou.cat

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Праздник света

20/02/2020 - 22/02/2020 Manresa

Знаете ли вы, почему в Манресе построили оросительный канал? Ответ на этот вопрос можно найти в легенде, лежащей в основе праздника света.

 

Легенда гласит, что 21 февраля 1345 года местные жители увидели, как свет с горы Монтсеррат проник в церковь Карме, а ее колокола начали звонить. Благодаря этому чуду в Манресе был построен оросительный канал, который положил конец сильной засухе. С того времени, в честь этого чуда, в Манресе отмечают праздник света. 

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Cicle de Música Sacra Coral al Monestir de Sant Cugat (8a edició)

13/03/2020 - 12/06/2020 Sant Cugat del Vallès

VIII Cicle de Música Sacra Coral al Monestir de Sant Cugat.

Где?

Monestir de Sant Cugat del Vallès

Plaça Octavià -

Divendres 13 març de 2020 (21.00) Cor Jove Amics de la Unió Lux.
Divendres 27 març de 2020 (21.00) Cor Pax La Corona de Roses. Del Naixement a la Passió de Crist.
Divendres 17 abril de 2020 (21.00) Camerata Sant Cugat In Aeternum Cantabo. El Magnificat de Maria al llarg dels temps.
Divendres 24 abril de 2020 (21.00) Noctes Ensemble Nocturns.
Divendres 22 maig de 2020 (21.00) Cor Jove de l’Orfeó Català Rèquiem de Duruflé.
Divendres 12 juny de 2020 (21.00) Cor Madrigal Quasi una Vida.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Terrassa als teus peus

Masia Freixa
22/02/2020 Terrassa

Mirades des de les alçades! Una ruta turística que et permetrà descobrir la ciutat i el seu patrimoni des d'altres perspectives, des de les alçades. Terrassa als teus peus!

Где?

Masia Freixa

Parc de Sant Jordi – pl. Josep Freixa i Argemí, 11 -

La visita començarà amb la pujada al segon pis de la Masia Freixa, des d’on destaca la singular coberta de trencadís de vidre i la panoràmica del parc de Sant Jordi. A continuació ens traslladarem a un altre dels edificis emblemàtics del patrimoni industrial de la ciutat, l’antic Vapor Aymerich, Amat i Jover, per observar l’autèntic “mar de maons” que descriuen les voltes de la teulada.
Seguidament ens traslladarem a la torre del Palau, l’únic vestigi del castell palau de Terrassa i avui dia símbol de la ciutat. Pujarem fins a la part alta a través d’una escala de cargol que permet arribar a les diferents plantes internes i al terrat de merlets, i que no resulta gens feixuga. Un cop dalt, les vistes són espectaculars i la sensació de tenir la ciutat als peus a vista d’ocell i de flotar en l’aire, amb calma i silenci, és única.

Es recomana portar calçat adequat. Cada quart dissabte de mes, excepte el 26 de desembre, a les 11 h.

Trobada amb el/la guia a la Masia Freixa (parc de Sant Jordi – pl. Josep Freixa i Argemí, 11). 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Màscares al bosc

Parc Natural de Collserola
22/02/2020 Barcelona

Vine al bosc de Collserola, fes la teva màscara i sigues protagonista d'un conte d'hivern. Una divertida activitat de descoberta i natura en família!

Где?

Centre d'Informació del Parc Natural de Collserola

Ctra. de l’Esglèsia, 92 (Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat Km. 4,7) -

Sigueu protagonistes d’un conte d’hivern al Centre d’Informació i sentiu-vos com si fóssiu els habitants del bosc. Us podreu fabricar la vostra pròpia màscara.

Centre d'Informació del Parc, a les 11 hores.

Taller a càrrec dels guies del Parc.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Gastromaig 2019

05/05/2019 - 02/06/2019 Sant Sadurní d'Anoia

Establiments de cava, restauradors i botigues locals presenten productes gastronòmics, menús i activitats per a tots els gustos.

Где?

Caves, restaurants i botigues

Som Sant Sadurní donarà el tret de sortida del #Gastromaig2019 el proper diumenge 5 de maig coincidint amb la celebració del Cava Market.
Amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní, la vuitena edició del Gastromaig, compta amb la participació de 20 establiments locals de cava, restauradors i botigues d’alimentació que s'han unit per presentar productes gastronòmics de qualitat, menús i delicatessen per a tots els gustos.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Праздник «Калелья в эпоху Возрождения»

Fira Renaixentista a Calella
09/05/2020 - 10/05/2020 Calella

Откройте для себя прошлое Калельи во время этого праздника, который перенесет вас в XV век.

 

В XV веке, в эпоху Возрождения, Калелья пережила период расцвета. На протяжении двух дней вы сможете узнать, какую роль сыграло Возрождение в истории этого небольшого рыбацкого поселка на побережье Барселоны, и перенестись в XV век благодаря средневековому рынку и другим интересным мероприятиям.

Программа мероприятий на сайте.

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Гран-при Испании чемпионата «Формула-1»

08/05/2020 - 10/05/2020 Montmeló

Гонка «Формула-1», проходящая на трассе Монтмело, – одно из самых важных ежегодных событий в календаре автомобильного спорта.

 

Где?

Circuit de Barcelona Catalunya

Через два месяца после начала сезона «Формулы-1» на трассе Каталонии проходит Гран-при Испании.  В Монтмело проводится одно из самых важных событий в календаре автомобильного спорта. Персонал трассы стремится предоставить вам возможность не только пережить все эмоции гонки «Формула-1», но и познакомиться с ценностями, которыми известна Барселона: оптимизм, энтузиазм, гостеприимство в окружении средиземноморской культуры. 

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


CabrerèsBTT

23/05/2020 - 24/05/2020 Santa Maria de Corcó

Если вы хорошо знакомы с горным велосипедным спортом, то вы, конечно же, знаете, что CabrerèsBTT – одно из лучших соревнований в Европе.

 

Эта гонка способствует популяризации занятий спортом без ущерба для окружающей среды и проходит в одном из самых интересных природных регионов Каталонии – Кольсакабра. CabrerèsBTT стала одним из самых важных соревнований по горному велосипедному спорту в Европе. Эта гонка - истинное испытание - неотделима от мест, по которым она проходит, и привлекает не только профессиональных велосипедистов, но и любителей этого вида спорта, и даже тех, кто не слишком любит его. Станьте одним из 3 000 человек, которые приезжают в Кольсакабра, чтобы насладиться этим видом спорта

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Триатлон-спринт в Ситжесе

03/05/2020 Sitges

750 м вплавь, 20 км на велосипеде и забег на 5 км – вот этапы, которые необходимо пройти участникам триатлона-спринта в Ситжесе. Осмелитесь поучаствовать?

 

Если вы решитесь на это, то не разочаруетесь. Триатлон-спринт в Ситжесе проводится в начале мая, и если вам повезет, то в ходе этой гонки на выносливость вас будет сопровождать хорошая погода. Водный этап проходит на пляже Эстаньол, а два других этапа, на велосипеде и бегом – на шоссе, ведущем в Виланова-и-ла-Желтру. 

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Ironman Барселона

17/05/2020 Calella

Побережье Барселоны – одно из 13 мест в Европе, где можно принять участие в соревнованиях Ironman

 

В Калелье и на побережье Барселоны проводится одно из самых требовательных соревнований в мире. Участники Ironman Барселона должны проплыть 3 800 метров, проехать 180 км на велосипеде и пробежать марафон. Только самые подготовленные спортсмены могут справиться со сложной задачей, которую представляют собой эти соревнования в окружении средиземноморской природы. А если вы предпочитаете наблюдать за ними в качестве зрителя, вас поразит уровень физической подготовки спортсменов.

 

 Web

Прилагаемые документы

На карте


Бюллетень по туризму в настоящее время публикуется только на каталанском языке.
Вы можете проверить многие действия в российском календаре на этой странице.