Традиционные праздники, культурные и спортивные события, экскурсии на природу в сопровождении гида и многое другое... Если вы хотите быть в курсе всего, что происходит в провинции Барселона, обязательно ознакомьтесь с нашим календарем мероприятий!

Trobada d'Instagram #RemolarÉsMoltMés

Espai Natural del Remolar Filipines Delta del Llobregat
01/06/2019 Viladecans

T'agrada la fotografia? Vine a la primera trobada d'instagramers de 2019 organitzada per Barcelona és molt més. T'hi esperem el proper dissabte 1 de juny a les 18:00 als Espais Naturals del Delta del Llobregat, zona del Remolar-Filipines. 

Где?

Espais Naturals del Delta del Llobregat

  • 18h - 18:30h Acreditacions (Parc públic Delta del Llobregat).
  • 18:30h - 19.00h Berenar i presentació institucional. 
  • 19.00h - 20.30h Recorregut guiat per Remolar- Filipines en tres grups.
  • 20.30h Finalització de la trobada.

En aquesta ocasió ens acompanyarà la fotògrafa i influencer en la xarxa Instagram Susanna Ginesta @sginesta que ens donarà el seu punt de vista personal i consells tècnics a l'hora de fer grans fotos en entorns naturals.

El recorregut el farem en tres grups reduïts guiats per guies experts de l'espai natural que ens ajudaran a entendre el paisatge, el seu context i els millors racons per fotografiar.

Els Espais Naturals del Delta del Llobregat es distingeixen també per la seva aposta per una gestió del medi sostenible i respectuosa amb l'entorn. És per això que en la mesura que sigui possible procurarem no fer servir ampolles de plàstic d'un sol ús i us animem a que porteu de casa ampolles que es puguin reomplir per generar menys residus.

Punt de trobada: Pàrking públic Delta del Llobregat.(en aquest espai no es podrà estacionar, cal deixar el cotxe al Pàrking Les Filipines.

Important! Entre els dos punts hi ha 1,7 km, i 21' a peu aproximadamet Google Maps.

inscripcions -> https://formularis.diba.cat/diba/turisme/trobada-instagram-remolaresmoltmes

 

 

Organitza: Barcelona és molt més amb la participació del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, l'Ajuntament de Viladecans i la col·laboració de Kiribatis..

 Web

Прилагаемые документы


Memòria de la Guerra Aèria

26/05/2019 Santa Margarida i els Monjos

Descobreix 3 espais clau per entendre els fets, protagonistes i conseqüències de la guerra aèria a Santa Margarida i els Monjos a través d'aquesta visita combinada del Centre d'Interpretació de l'Aviació Republicana i la Guerra Aèria i el castell de Penyafort.

Где?

CIARGA i Castell de Penyafort

La visita combinada es realitza a les restes de l’antiga presó d’aviadors al Castell de Penyafort, a l’antic aeròdrom dels Monjos amb la visita al CIARGA (Centre d'Interpretació de l'Aviació Republicana i la Guerra Aèria) i al refugi antiaeri del Serral que, amb els seus 100 metres de galeria subterrània, protegí dels bombardejos els pilots i el personal del camp d’aviació.

L'activitat es realitza el quart diumenge de cada mes amb inscripció prèvia.

 Web

Прилагаемые документы


Праздник «Насладитесь парком» в Сант-Льоренс-дель-Мунт-и-л'Обак

Festa Viu el Parc Sant Llorenç del Munt i l'Obac
25/05/2019 Vacarisses

Проведите отличное утро всей семьей в природном парке Сант-Льоренс-дель-Мунт-и-л'Обак!

 

Где?

Casa Nova de l'Obac

Carretera de Terrassa a Rellinars BV 122 km 9,8 -

Это основной праздник парка. В рамках праздника «Насладитесь парком» в Сант-Льоренс-дель-Мунт-и-л'Обак ежегодно, в начале мая, на протяжении одного утра проходят различные мероприятия для всей семьи. Увлекательные игры и занятия помогут детям познакомиться с характеристиками этого региона или с ремеслами, которые были связаны с лесом в старину. Приезжайте сюда с детьми. Здесь все готово для того, чтобы вы отлично провели время всей семьей!

 

Прилагаемые документы


Visita guiada al Castell d'Òdena

26/05/2019 Òdena

Veniu i descobriu un dels castells més rellevants de la Conca d'Òdena i de l'Anoia.

Где?

Castell d'Òdena

C/ de la Torre, 2 -

El Castell d’Òdena, des de la muntanya de guix, originà al segle X el poble d’Òdena. A partir d’ell, la Conca d’Òdena es va anar configurant com un territori controlat des dels diversos castells que hi podreu albirar: Montbui, Claramunt, Castellolí, Ardesa…
Dins de les seves muralles, que resistiren invasions d’hongaresos i sarraïns, va començar a créixer el poble i també un dels llinatges nobiliaris més importants de la comarca de l’Anoia.

 Web

Прилагаемые документы


Vallbona, parada i fonda

25/05/2019 Vallbona d'Anoia

Envoltada pel camí Ral, Vallbona d'Anoia va crèixer entre Piera i el congost de Capellades. Hostalers, vidriers i bandolers esperaven els viatgers.

Где?

Nucli Antic

C/ Major, 110 -

En aquesta visita guiada per Vallbona d’Anoia, recorrerem els seus carrers per descobrir-ne els orígens medievals, la seva evolució moderna, amb artesans dedicats a la producció de vidre blau i, és clar, els diversos hostals i fondes que, des del segle XV i fins avui, esquitxen el seu traçat urbà.

 Web

Прилагаемые документы


Museucontes

02/06/2019 Viladecans

Sessió de Museucontes, activitat per a tota la família.

Где?

Museu de Viladecans-Ca n'Amat

C/ de les Sitges, 1-3 -

Nova sessió de Museucontes al Museu de Viladecans-Ca n'Amat de la mà de la rondallaire Núria Clemares que ens explicarà històries per a tota la família.

 Web


Ruta: El modernisme a Mataró

29/06/2019 Mataró

Ruta urbana pels edificis més significatius del Modernisme mataroní. Sobretot del mataroní Josep Puig i Cadafalch.

Где?

Nau Gaudí

Carrer de la Cooperativa, 47 -

Horari: A les 18h.
Inscripció: No cal inscripció prèvia.
Organització: Ajuntament de Mataró.

 Web


Mataró, un passeig per la història

22/06/2019 Mataró

Descobreix Mataró fent un tast per la seva història a través d’anècdotes i lectures tot passejant pels seus carrers, edificis i places.

Где?

Ajuntament de Mataró

C/ la Riera, 48 -

Horari: A les 11h.
Organització: Ajuntament de Mataró.
Inscripció: No cal Inscripció prèvia.
Més informació i reserva de visites per a grups: Oficina de Turisme. La Riera, 48. Tel. 93 758 26 98. turisme@ajmataro.cat

 Web


Salve Iluro. La ciutat romana

08/06/2019 Mataró

Descobreix el passat romà de la ciutat de Mataró fent un viatge en el temps fins al segle I aC.

Где?

Ajuntament de Mataró

C/ la Riera, 48 -

Horari: A les 18h.
Organització: Ajuntament de Mataró.
Inscripció: No cal inscripció prèvia.

 Web


Xerrada amb Paco Villar sobre La Criolla

22/05/2019 Barcelona

Paco Villar és un dels millors especialistes en història de Barcelona i autor de la crònica ''La Criolla. La puerta dorada del Barrio Chino''.

Где?

Ateneu del Raval

Carrer de la Reina Amàlia, 3 -

Villar explica la història de La Criolla, el local més canalla i cosmopolita de la Barcelona dels anys vint i trenta. Ubicat al bell mig del Barri Xino, de seguida es va fer famós per les seves festes desmesurades i, pels personatges que hi anaven a fer vida: des de mariners, anarquistes, prostitutes, drogoaddictes, així com polítics i celebritats de renom, passant per la flor i nata de la burgesia i l'aristocràcia, tant catalana com europea.

 Web

Прилагаемые документы


Ярмарка пара

Fira del Vapor de Sant Vicenç de Castellet
18/05/2019 - 19/05/2019 Sant Vicenç de Castellet

Познакомьтесь с периодом расцвета Сант-Висенс-де-Кастельет во время ярмарки пара.

 

Звучит гудок текстильной фабрики в Сант-Висенс-де-Кастельет. Это своеобразный сигнал к началу ярмарки пара. Она переносит вас в начало XX века. Теперь вы сможете увидеть и услышать, как жили в этом населенном пункте в комарке Бажес, когда его жители перестали заниматься сельским хозяйством и здесь начала развиваться текстильная промышленность. Кроме того, именно в ту эпоху сюда пришла железная дорога. Вы увидите каменщиков и ткачей, услышите звуки паровозов и даже сможете вдохнуть ароматы традиционных продуктов. 

 

 Web

Прилагаемые документы


Festival Rema contra el càncer

19/05/2019 Castelldefels

El 19 de maig celebrem el Festival ''Rema contra el Càncer'' al Canal Olímpic de Catalunya amb el Dragon Boat!

Где?

Canal Olímpic de Catalunya

Av. Canal Olímpic, s/n -

Una activitat solidària, emocionant i divertida per a tothom. Un esport nàutic d'embarcacions amb cap i cua de drac, impulsades per 10 o 20 palistes i un timbaler que marca el ritme de l'equip! Dediquem el Festival a les Supervivents de Càncer de Mama recaptant donacions per a la lluita, suport i investigació.
Desperta al teu Drac i “Rema contra el Càncer”!

 Web


Фестиваль кукольников имени Рома Марти

Festival de Titelles Romà Martí
18/05/2019 - 19/05/2019 Caldes de Montbui

Познакомьтесь с искусством театра кукол на фестивале кукольников имени Рома Марти в Кальдес-де-Монтбуй.

 

Известный кукольник Рома Марти всегда хотел, чтобы его родной Кальдес-де-Монтбуй стал местом встречи кукольников со всей Каталонии. Незадолго до смерти его мечта сбылась: возник фестиваль кукольников имени Рома Марти. С 1993 года в этот населенный пункт, известный своими термальными водами, ежегодно съезжаются труппы, которые показывают здесь спектакли с перчаточными марионетками, куклами театра теней, куклами, изготовленными из картона или переработанных материалов и т. д. 

 

 Web

Прилагаемые документы


Морской праздник в Кастельдефелсе

Festes del Mar de Castelldefels
13/07/2019 - 16/07/2019 Castelldefels

Как и во многих прибрежных населенных пунктах, в Кастельдефелсе празднуют день Богородицы Карме, покровительницы моряков. В этот день здесь отмечается Морской праздник.

 

Морской праздник в Кастельдефелсе – один из самых главных праздников этого города, напоминающий о его традициях, связанных с морем. Жители Кастельдефелса проводят процессию в честь Богородицы Карме, покровительницы моряков. Кроме того, праздник также включает театрализованное представление, воссоздающее истории о набегах пиратов на этот город. 

 

 Web

Прилагаемые документы


«Ночь ведьм»

Nit de Bruixes a Gualba
03/08/2019 Gualba

Ночная прогулка приведет вас к месту, где, согласно легенде, ведьмы из Гуальбы строили свои козни.

 

Ночная прогулка для всех возрастов позволит вам познакомиться с местом, где жили ведьмы Гуальбы: черной тесниной. Легенда гласит, что одно из самых живописных мест Монтсеня служило прибежищем для ведьм, которые насылали заклятия на жителей Гуальбы. «Ночь ведьм» приглашает вас пройти по маршруту в окружении местных лесов и послушать легенды об этих женщинах, которых так боялись местные жители.

 

 Web

Прилагаемые документы


Праздники баронства Пинос

Festes de la Baronia de Pinós
14/07/2019 - 21/07/2019 Bagà

Оденьтесь в типичную одежду той эпохи и отправьтесь на средневековый ужин или познакомьтесь с тогдашними ремеслами на средневековом рынке во время праздников баронства Пиноса.

 

Медники, керамисты, ювелиры, изготовители эспадрилий, кружевницы, ткачихи и бродячие артисты. Познакомьтесь со всеми средневековыми ремеслами на праздниках баронства Пинос в Бага. Прогуляйтесь по рынку, и вы почувствуете себя так, словно вы перенеслись в Бага XVI века. А если этого вам недостаточно, примите участие в средневековом ужине, для чего вам нужно будет надеть характерную для той эпохи одежду. Теперь вы действительно сможете почувствовать себя жителем Бага в Средние века!

 

 Web

Прилагаемые документы


Фестиваль Al Carrer

05/07/2019 - 07/07/2019 Viladecans

Все на улицу! Начинается международный фестиваль театра и уличных представлений в Виладекансе.

 

Когда улицы Виладеканса превращаются в большую сцену, это означает лишь одно: начался фестиваль Al Carrer! В нем принимают участие артисты со всего мира, которые предлагают зрителям уличные представления, театр, танцы, цирк и музыку. В эти дни населенный пункт полностью преображается, и в нем царят праздник, радость и магия. Поэтому не оставайтесь дома и приезжайте сюда!

 

 Web

Прилагаемые документы


«Музыка на виноградниках»

Música a les Vinyes
20/07/2019 - 27/07/2019 Subirats

Насладитесь восхитительной летней ночью в Пенедесе во время фестиваля «Музыка на виноградниках»

 

Где?

Torre-ramona (Subirats)

Торре-рамона, один из самых малоизвестных средневековых уголков Пенедеса, уже на протяжении многих лет превращается в сцену фестиваля «Музыка на виноградниках». Приезжайте сюда, отдохните и послушайте лучшую музыку в окружении виноградников. А когда концерт закончится, не спешите уезжать. Выпейте бокал игристого вина «кава» и попробуйте вкусные персики из Ордаля.

 

 Web

Прилагаемые документы


Ruta Puig i Cadafalch. Mataró - Argentona

06/07/2019 Mataró

Visita guiada a diversos edificis que l'arquitecte Josep Puig i Cadafalch va construir a la seva ciutat, Mataró i a la població veïna, Argentona.

Где?

Diferents indrets

C/ La Riera, 48 -

Preu: 10'30€. Majors de 65 anys i menors de 8 a 16 anys 7'70€. Fins a 7 anys, gratuït.
Organitza: Ajuntament de Mataró i Ajuntament d'Argentona.
Més informació i reserves: Oficina de turisme. La Riera, 48. Tel. 93 758 26 98. turisme@ajmataro.cat

 Web

Прилагаемые документы


Sortides a bord del Quetx ''Ciutat Badalona''

09/06/2019 - 30/06/2019 Badalona

Sortides lúdiques, culturals i naturalistes a bord d'un vaixell antic des del Port de Badalona.

Где?

Moll de Capitania del Port de Badalona

Preparats per hissar veles? Si pugeu a bord d'aquesta embarcació clàssica, el quetx, podreu escotar històries de pirates, albirar les aus marines que habiten a la nostra costa, gaudir de magnífiques postes de sol des del litoral o descobrir el funcionament d'aquest vaixell.

Preus: de 17 a 20€ per adults i 12€ per a nens fins a 12 anys.
Reserves en línia

 Web

Прилагаемые документы