Una mirada diferent des del mar

Si t'agrada nedar, fer snorkel, t'apassiona el mar i vols descobrir el fons marí i el litoral, a Costa Barcelona tens l'oportunitat de fer-ho de forma segura nedant a les vies braves. Posa't el banyador i descobreix aquesta xarxa pública d'itineraris marins en un entorn natural privilegiat.

Sitges és una destinació que no pots deixar de visitar, sobretot a l'estiu: platges, museus, un ambient únic... i ara també vies braves per descobrir el fons marí i nedar gaudint del seu perfil inconfusible. De nord a sud, la primera via la trobaràs entre la Cala de la Ginesta, a tocar del port esportiu del mateix nom, i la platja del Garraf amb les seves casetes marineres de colors cridaners a peu de sorra. La segona va de la platja dels Ponts a la de l'Aiguadolç, un escenari que a principis de tardor s'omple d'estrelles i personatges fantàstics amb el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. I la tercera, et portarà del Cap de Grills fins a una petita cala, la de l'Home Mort, a la que només es pot arribar caminant, i ara també nedant!

Calella, distingida com a Destinació de Turisme Esportiu, ja està acostumada que molts nedadors s'entrenin i competeixin a les seves aigües i a acollir diferents competicions esportives com l'Iron Man. Però no cal ser un súper esportista, la via brava de Calella, entre la platja de Garbí i la cala Roca Grossa amb un recorregut d'1 quilòmetre, és ideal per a fer snorkel i gaudir de les caletes del seu recorregut: la cala Roca Pins, la d'en Pere i la de la Vinyeta.

T'apassiona nedar però no t’agrada la platja? No cal que busquis una piscina, a la Baells pots gaudir durant tot l'any i de forma lliure d'un recorregut d'1 quilòmetre d'anada i tornada enmig de muntanyes. No pateixis pel fred, a l'estiu l'aigua està a una temperatura ideal, fins a 23º.

Si t'agrada la natura i vols fer esport sense patir els estralls de la calor: comprova l'estat de la mar, consulta la previsió meteorològica, segueix els consells i les recomanacions i descobreix el litoral de Costa Barcelona des del mar. Neda i gaudeix de les vies braves.

  • Saps que les vies braves van paral·leles als camins de ronda? Si acompanyes un nedador o vols veure el recorregut des de terra, consulta els recorreguts.


Дополнительная информация :

Vies braves
Sitges
Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
Calella
Iron Man

Vols estar informat de tota l'agenda del cap de setmana?

Subscriu-te
Butlletí setmanal