No t'ho perdis

<p>Món Sant Benet</p>

Si ets dels que mai sap què triar, si natura o cultura, aquest article és per a tu. Et proposem cinc plans en què no trobaràs a faltar cap de les dues coses. Són cinc àrees de pícnic situades en entorns naturals des de les quals podràs fer alguna visita cultural o senzillament gaudir de la bellesa d’algun element arquitectònic ben a prop. Prepara el llapis, que comencem!

Properament...

En família

Puja al tren de les mines i fes un viatge al cor de la terra on aprendràs com s'extreia el carbó.

Taller de pintura amb vermut
Enoturisme

Experimenta la pintura amb un toc de sabor al Taller d’Art i Vi a Masia Parcerisas. Gaudeix d'una experiència única amb la Lola co...

Rubió: el castell amagat
Cultura

Amagat entre els cims de la Serra de Rubió, entre els gegants moderns, trobareu una de les joies gòtiques de l’Anoia.

 

 

Rutes familiars

<p>Zona de pícnic de la Font Terrers a Gósol</p>

El Berguedà t'ofereix un munt de possibilitats per a passar el dia, un cap de setmana... La millor destinació si vols gaudir de la natura, fins i tot a l'hora de dinar. Siguis on siguis, sempre pots fer un pícnic en una de les moltes àrees habilitades que hi ha. En trobaràs per tota la comarca, a la muntanya i a prop dels pobles. Te'n proposem cinc. Recorda d'emportar-te sempre la brossa.
 

<p> Cims amb la canalla</p>

Comencem per ser-te sincers: allò que et proposem en aquestes línies és fer cims, i per tant, en algun moment el camí fa pujada. Però vaja, res que no es pugui superar amb un petit esforç, i estem segurs que qualsevol criatura que faci un temps que camina pot assolir l'objectiu. Comprovaràs que sovint les petites muntanyes també poden oferir grans panoràmiques.

<p>La Colònia Vidal a Puig-reig</p>

Rutes molt fàcils, per fer en família, caminant o en bici, ideals per descobrir el paisatge i també la història de les persones que el van habitar. Des de Cal Rosal fins a Balsareny, passant per les colònies tèxtils. Des de Balsareny fins a Manresa, resseguint el canal medieval que portava l'aigua del riu Llobregat fins a la capital del Bages. Un riu que no és només aigua, és també patrimoni, indústria, enginyeria, vida... Escull la ruta que més t'agradi i surt a caminar.

Показывается результатов: 16 - 15 из 15.

Guies i mapes