5 àrees de pícnic a l'ombra


Ja tenim aquí la calor; si el que vols és fugir-ne una estona per dinar a gust, tranquil·lament i en un entorn natural, aquí tens 5 àrees de pícnic on podràs gaudir dels millors paisatges i d'un bon àpat a l'ombra.

Àrea de pícnic Gresolet (Cercs)

Ubicada a l'exterior del Santuari de Gresolet, aquesta magnífica àrea de pícnic té 8 taules de fusta i 8 barbacoes (no tenen graelles). Totes estan a l'ombra! El paratge on està situada és privilegiat, amb vista sobre la cara nord del Pedraforca. Hi pots arribar des de Saldes i des de Gisclareny; per arribar-hi hauràs de fer uns 7 km per una pista forestal, no tota en bon estat. Hi ha lavabos (s'ha de demanar la clau al refugi del Santuari) i una font, i molt d'espai per a jugar i descansar.  

GPS: 42°15'32.92"N  1°43'30.23"E

Àrea de pícnic Font de la Rovirassa (Avinyó)

A 2,5 km d'Avinyó hi ha aquesta àrea de pícnic amb 27 taules de pedra, la majoria a l'ombra; estan repartides en un espai molt gran i en nivells diferents. Hi ha una petita àrea de jocs i molt espai per a jugar. La font que li dóna nom és bonica i l'aigua, molt fresca; també té lavabos i una petita bassa. Tot i que és un indret freqüentat pels veïns, hi ha tantes taules que sempre en trobaràs alguna lliure. 

GPS: 41°52'5.46"N  1°56'35.78"E

Àrea de pícnic de la Marina  (Pantà de Foix)

En una de les corbes de la cara nord del pantà trobaràs aquesta àrea de pícnic. Situada dins del Parc Natural del Foix, està tancada i té un horari (tot i així és gratuïta). Consta de 4 taules de fusta sota l'ombra d'una arbreda, molt separades les unes de les altres. Podràs accedir caminant fins a la vora del pantà on gaudiràs de la vista sobre el castell de Castellet. Hi ha un lavabo portàtil i molt d'espai per a jugar. 

GPS: 41°15'18.92"N  1°38'32.05"E

Àrea de pícnic Parc de la Llorita (Sant Andreu de Llavaneres)

Tot seguint la riera de Llavaneres i el passeig de la Mare de Déu de Llorita hi ha aquest parc boscós amb molta ombra i molt agradable per a anar-hi a passejar. Té 5 taules de fusta, 1 és doble. Segons l'època de l'any trobaràs la riera seca. Hi ha diverses zones de jocs amb una tirolina, tobogans moderns i altres jocs. També hi trobaràs un petit altar a la Verge que li dóna nom, la Mare de Déu de la Llorita. No et faltarà l'ombra i si tens ganes de fer venir la gana, pots fer una bona passejada, l'indret bé s'ho val. 

GPS: 41°34'41.26"N  2°28'53.29"E

Àrea de pícnic Font del Mig (Argentona)

Al final de l'avinguda Burriac d'Argentona trobaràs aquesta bonica àrea de pícnic amb un total de 9 taules de fusta, totes sota una bona ombra. L'espai és força gran, hi ha molt de lloc per a jugar i gaudir-ne, i, a més, té l'al·licient d'una preciosa font amb una estructura que recorda un templet. A Argentona hi ha moltes fonts i diverses rutes per a sortir a caminar

GPS: 41°32'50.5"N 2°23'38.1"E

 

  • Aquest és un més d'una sèrie d'articles sobre les àrees de pícnic de les comarques de Barcelona, escrits per Marta Dachs, creadora del blog Som de pícnic.


Дополнительная информация :

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.