Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Catalonia Holiday, Barcelona & Penedès

$altText

Deixa't portar pels laberints de Barcelona i gaudeix de la seva història gastronòmica i de les millors tapes, descobriràs el vermut...

Allotja't en un hotel de tres o quatre estrelles, bed & breakfast.

Trasllada't a Penedès; la influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya. Visita les Caves Codorníu, a Sant Sadurní d'Anoia, i admira l'impressionant conjunt modernista que constitueix el celler, una de les joies més representatives de l'arquitectura, dissenyada per Josep Puig i Cadafalch i declarada Monument Històric Artístic el 1976 i, sense cap dubte, tot un símbol d'aquesta aposta per la tradició i la modernitat de la qual Codorníu sempre ha fet gala. Aquesta visita t'ofereix diferents opcions gastronòmiques i de degustació.

Preu per habitació doble, sis nits a Barcelona o al Penedès, i quatre hores de ruta cultural.

El preu està subjecte a les diferents estacions de l'any i al nombre d'activitats que es desitgi experimentar, i oscil·la entre els 1.100 € i els 1.300 €.

Aquest producte es pot fer a mida, en funció dels hotels i de les activitats que triï el client.

Preu per persona 1.100 € - 1.300 € Vigència 01/01/2016 - 31/12/2016 Producte
Professional
Tipus de client
Sènior
Grup
Parella
Escoles
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès
Alemany
Italià