Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Crea el teu propi cava

$altText

Descobriu tots els secrets que amaga el Cava i el seu procés d’elaboració. No només fareu el tast de tres caves, sinó també participareu d’una experiència única: el desgorjat d’una ampolla de cava, a més de la visita a la Masia familiar i la realització d’un tomb per totes les instal·lacions.

Un cop seleccionat el Cava que més us hagi agradat durant el tast, es passarà a la sala d’elaboració on podreu realitzar de forma manual el desgorjat de la vostra ampolla. A continuació, hi posareu el tap de suro, la placa i l’etiqueta corresponents. L’ampolla que cadascú prepararà, us la podreu endur a casa per obrir-la quan vulgueu, i recordar l’experiència a Artcava.

No us ho penseu dues vegades: es tracta d’un taller únic dins del món de l’enoturisme, a una bodega petita, i amb un tracte directe amb els seus propietaris. Estem segurs que fareu moltes fotos i vídeos per poder-los penjar al Facebook, i fer enveja a tots els vostres amics!

Producte no vàlid pel 30 i 31 d'agost i 25 i 26 de desembre

Producte
Públic final
Tipus de client
Grup
Família
Parella
LGTIB
Creuers
Mercat
Català
Espanyol
Anglès