Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Experiència regional

$altText

Vols conèixer les caves Freixenet? Deixa't guiar en una visita privada durant 60-75 minuts.

Un breu audiovisual et situarà en el món màgic en el qual et trobes. Després, el guia t'ensenyarà les primeres caves, que daten del 1922, i coneixeràs el procés d'elaboració del cava. A continuació, amb un trenet que fa un recorregut per l'exterior de les caves, arribaràs fins a les últimes ampliacions de les bodegues, la de l'any 1970 i la del 1990. Després del recorregut, i només si tens més de 18 anys, a la sala de degustació, podràs tastar diferents caves. I, si encara en vols més, visita la botiga Dolores Ferrer by Freixenet, on pots comprar, si així ho desitges, articles relacionats amb el món del cava i del vi.

Tria com vols finalitzar la visita: amb un dinar informal, dempeus i de tapes, o bé, degustar un dinar de cuina mediterrània a la taula i maridat amb quatre caves de la Sèrie Cuvées de Prestige de Freixenet.

Producte
Professional
Públic final
Tipus de client
Grup
Creuers
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès
Alemany