Experiències úniques

Turisme actiu, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura ... Si vols gaudir de múltiples activitats a les comarques de Barcelona, no et perdis aquestes oportunitats!

Sabors en temps de guerra

$altText

Aquesta proposta ofereix l’oportunitat de viure de prop una part de la nostra història, coneixent la memòria històrica del Penedès a través de la gastronomia de l’època. Descobrireu el Centre d’Interpretació de l’Última Defensa de Barcelona (CIUDEB) a Subirats, i el Refugi i Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA) a Santa Margarida i els Monjos.

La ruta comença a les 10 hores al CIUDEB de Subirats. En acabar la visita guiada, hi ha un esmorzar entre vinyes al pati de les antigues escoles del Pago. L’itinerari continua a les 12 hores a Santa Margarida i els Monjos amb la visita guiada al Refugi i al CIARGA, i finalitza a les 14 hores al restaurant local on se servirà un menú de guerra.

L’activitat  Sabors en temps de guerra té lloc  cada 3r diumenge de mes. Per fer sortides fora d’aquest dia, cal reserva prèvia. L’itinerari té una durada aproximada de 6 hores.
Preu per persona 36€ Vigència 20170101 - 20171231 Producte
Públic final
Tipus de client
Grup
Parella
Single
Mercat
Català
Espanyol
Anglès
Francès