l'agenda del cap de setmana

Festes tradicionals, activitats culturals, esdeveniments esportius, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

El Més Petit de Tots

Festival El Més Petit de Tots
17/11/2017 - 26/11/2017 Sabadell

El Més Petit de Tots és un espai on els infants, de la mà de les arts escèniques, podran desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, i on descobrirem conjuntament una altra manera de viure. Vine i explora nous imaginaris!

On?

Teatres LaSala, La Vela i l'Estruch

El Més Petit de Tots vol ser un espai on puguem acompanyar els infants, de la mà de les arts escèniques, a desenvolupar l’esperit crític i el sentit comú, en un àmbit de llibertat de pensament, per poder formar part d’una societat cada cop més generosa i solidària. Us convidem a descobrir conjuntament amb el nostre públic i a través de l’art, una altra manera de viure.

El festival compta un any més amb la complicitat d’artistes d’arreu del món que, a través de l’exploració de nous llenguatges i disciplines, ens faran viatjar a paisatges desconeguts.

El Festival Internacional d'Arts Escèniques per als més petits ofereix espectacles arreu del territori català: Sabadell, Igualada, Sant Cugat, Granollers, Viladecans, Barcelona... consulta tota la programació d'espectacles!

 

 Web

Documents adjunts