Festes tradicionals, activitats culturals, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

La Primavera del Cava

26/05/2018 - 27/05/2018 Alt Penedès

Gaudeix de la primavera entre vinyes amb activitats enoturístiques al Penedès. Participa a la caminada solidària de Vins el Cep i refresca't a Codorníu amb un deliciós cocktail. 

On?

2 cellers del Penedès

Les activitats formen part de La Primavera del Cava, un projecte d'enoturisme que es realitza a 11 cellers del Penedès.

En aquesta ocasió us proposem dues activitats organitzades per Vins el Cep i Codorníu.

 

Caminada entre vinyes

Aprofitant el paisatge de primavera, Vins el Cep organitza una caminada solidària entre vinyes. Es tracta de recórrer a peu 6,3 quilòmetres pels camins del Penedès. En companyia de familiars i amics podreu conèixer els terrenys de Can Miquel de les Planes i Can Prats. Experts explicaran la fauna, la flora, els sòls així com els treballs a la vinya.

L’activitat conclou amb un esmorzar gastronòmic entre vinyes ofert pel xef Oriol Llavina del restaurant Cigró d’Or. I, per descomptat, una copa de cava!

Activitat en suport al SJD Pedriatic Cancer Centre-Barcelona.

 

Codorníu amb Anna Sweet

De la mà del nou cava Anna Sweet, a Codorníu us sorprendran amb un deliciós cocktail maridat amb productes de la zona, procedents d'uns dels pastissers més antics de Sant Sadurní. Amb aquesta activitat podreu gaudir de l'elaboració del cocktail en un marc únic.

 

Prepara’t per un matí especial ple de sorpreses!

 

 

 

 Web