Festes tradicionals, activitats culturals, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

Mostra Tast Tiana

12/06/2015 - 14/06/2015 Tiana

Arriba la 7ª edició de Tast Tiana! La Fira Gastronòmica i del Vi de Tiana que se celebra en el marc de la Festa Major de Sant Antoni. Un cap de setmana per gaudir del tast-vermut, del most infantil, visites als cellers, música... i del nou espai La Botiga del Vi! T'ho perdràs?

L'edició d'enguany comptarà amb la participació de restaurants locals, cellers de la DO d'Alella i pastisseries del poble. Cada dia hi haurà la presència d'un restaurant convidat. 

Entre les novetats dels Tast Tiana 2015 destaca l'espai la botiga de vi, on es podran adquirir els vins presentats a la Fira, un tast/vermut i most infantil on grans i petits compartiran una estona de descobriment del vi i del most i la participació d'una cerveseria artesana. Música, tallers, xerrada sobre les intoleràncies alimentàries, visites a cellers ompliran els tres dies de la mostra.

Consulta l'ampli programa d'activitats al document adjunt.

 Web