Nit Viva. Vida a Pagès!

Nit Viva de Fonollosa
26/12/2019 - 01/01/2020 Fonollosa

Vols saber com era la vida quotidiana a pagès fa més d'un segle? Esbrina-ho a través de l'espectacle itinerant nadalenc Nit Viva. Recorraràs carrers i interiors de cases centenàries del poble de Fonollosa!

Combinant quadres de pessebre i d'oficis antics, l'espectacle itinerant nadalenc Nit Viva de Fonollosa, recrea com era la vida a pagès fa més de 100 anys. Una representació que transcorre pels carrers i l'interior de les cases centenàries d'aquest poble del Bages on hi participen unes 200 persones. La vida a casa, fer la bugada, el mercat, l'esmolet, el ferrer, l'escola, el portal de Betlem, els pastors, fer cagar el tió... més de 50 escenes et descobriran com era la vida fa un segle

 Web

Documents adjunts

Al mapa

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.

 

 

 

 

Butlletins anteriors

Informació COVID-19
A conseqüència de la situació actual, és molt important que consulteu la web oficial de l'entitat responsable organitzadora de l'activitat per assegurar-vos que la informació és la més actualitzada i no ha patit canvis o anul·lacions d'última hora. A més, en els vostres desplaçaments i visites, sigueu responsables i recordeu de seguir les mesures de prevenció recomanades.