Festes tradicionals, activitats culturals, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

Oliba, fundador del Monestir de Montserrat

Montserrat
07/04/2018 - 03/11/2018 Montserrat

Visita guiada per conèixer millor l’abat Oliba, a través de diferents representacions, que alguns dels millors artistes catalans han plasmat en diferents àmbits del Santuari i la Basílica de Montserrat

On?

Monestir de Montserrat

Aquest recorregut ens permetrà una doble lectura: per una banda, recordar la figura d’Oliba i, per l’altra, visitar espais tan emblemàtics com la Sagristia o el Cambril de la Mare de Déu de Montserrat.

Començarem la visita a l’espai audiovisual “Montserrat, portes endins”. Aquesta exposició us permetrà descobrir els aspectes més significatius de Montserrat, conèixer l’abat Oliba, parlar de la fundació de Montserrat i veure l’evolució d’aquell petit cenobi fins arribar al monestir i santuari d’avui dia, convertit en referent universal. El recorregut continua pel Santuari i entrarem també a la Basílica, destacant les representacions que anirem trobant de l’abat Oliba. 

La visita inclou l’obsequi del llibre: “Esbós biogràfic del compte, abat i bisbe Oliba”.

Aquesta visita es realitza cada primer dissabte de mes fins al novembre de 2018.

L'horari de l'activitat és a les 16 h i té una durada d'1 h i 30 minuts.

El punt de trobada per realitzar la visita és l'Oficina d'Informació del Monestir de Montserrat.

El preu de la visita és de 15 €.

 Web

Documents adjunts