Festes tradicionals, activitats culturals, itineraris guiats a la natura... Si vols estar al dia de l'agenda del cap de setmana a les comarques de Barcelona, no t'ho perdis!

Trobada Instagram El Corredor

20/05/2017

Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs de Costa Barcelona.

On?

Àrea d'esplai d'El Corredor

Barcelona és molt més celebra aquests dies Costa Barcelona Week, 10 dies per descobrir un territori de sensacions intenses, i et convida a gaudir de la fotografia i la natura al Parc del Montnegre i el Corredor, un dels parcs naturals de Costa Barcelona. Entre el Vallès i el Mediterrani, pinedes i alzinars, dòlmens neolítics i ermites medievals entre boscos que miren al mar. Vine a descobrir-ho el proper 20 de maig de la mà de guies especialitzats. . T’hi esperem!

TROBADA INSTAGRAMERS #COSTABARCELONAWEEK – 20 DE MAIG

Inscripció: bit.ly/ElCorredorMes

Programa

10.00 h. Trobada, acreditació, esmorzar i foto de benvinguda!

10.45 h. Dividits en grups, 4 rutes guiades circulars (sortida i arribada a l’àrea d’esplai i punt de trobada).

Totes 4 rutes són curtes, aptes per a tothom i de gran interès natural i paisatgístic. Cal escollir-ne una!

Ruta 1: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i pinedes. És un passeig curt, l’única dificultat és una breu pujada intensa.

Ruta 2: Passeig entre boscos de ribera, alzinars i també espais oberts: camps, cases de pagès... amb una bonica panoràmica sobre el Montseny.

Ruta 3: Passeig amb panoràmiques! De les valls del Canyamars, del Vallès i fins i tot de Montserrat. La ruta passa pel santuari del Corredor amb una petita pujada.

Ruta 4: Passeig entre boscos de ribera, alzinars, camps oberts, cases de pagès... amb panoràmiques sobre el Montseny i visita al dolmen de ca l’Arenes.

13.00 Finalització de la Trobada

També pots participar del concurs Costa Barcelona Week Natura!