No t'ho perdis

<p>Sant Jaume de Frontanyà</p>

Molts pensem en el romànic com un art auster i senzill, discretament integrat amb la natura. I això és ben cert, especialment a les petites esglésies que es van construir durant els segles XI i XII en els poblets de muntanya. Però el romànic també és un art ric i complex que reflecteix la sensibilitat aristocràtica dels monjos que vivien als monestirs en aquella època.

Properament...

Festival de Titelles Romà Martí
Cultura

Caldes de Montbui et convida a un intens cap de setmana titellaire, amb espectacles gratuïts al carrer. Descobreix els valors de R...

Cultura

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Ja has pensat quin visitaràs aquest any?

Enramades de Sallent
Cultura

La vigília de Corpus, Sallent es transforma. Els carrers s'engalanen amb tot tipus de materials per presidir els actes de les Enra...

 

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

El + vist

<p>Termes La Garriga</p>

A les comarques de Barcelona, els beneficis per a la salut de les aigües termals són ben coneguts des de l'època de l'Antiga Roma. Però va ser al segle XIX quan es van construir els bells balnearis d'estil modernista que encara funcionen, donant servei a qualsevol qui vulgui aprofitar les seves propietats terapèutiques i relaxants úniques. A l'interior de la província o al costat del mar, et presentem quatre viles on gaudir d'un plaer mil·lenari que torna a estar a l'última.  

<p>Colònia de Viladomiu Nou</p>

Si ets curiós i tens ganes de passar-ho bé en família, comença a organitzar una sortida per visitar les colònies tèxtils de les comarques de Barcelona. Construïdes entre finals del segle XIX i principis del XX, encara estan plenes de màquines que es poden fer funcionar, teixits que es deixen tocar i tantes anècdotes sorprenents que quedaràs bocabadat. Ganes de viatjar al passat? 

<p>Magna Celebratio. Festival romà de Badalona</p>

Un llegat amb més de 2.000 anys d'història. Les comarques de Barcelona són encara testimonis de l'esplendor que va viure l'Imperi Romà, ciutats i vil·les romanes que et mostraran el modus vivendi, costums i quotidianitats del poble romà. Un immens llegat que es reflecteix en els singulars jaciments, museus i festivitats.

Guies i mapes