El recomanat de la setmana

<p>Tavertet</p>

Des d'un lloc elevat,  contemplant grans extensions, hom té una doble i singular sensació: per un costat, el sentir-te important d'abastar tant espai amb la mirada; per l'altre, notar la petitesa de l'ésser humà en la immensitat de la natura. En tot cas, és un goig per als sentits albirar els infinits colors, les planes i les muntanyes que fan vida al territori. T'indiquem sis llocs privilegiats per gaudir de panoràmiques.

L’agenda del cap de setmana

Festival de Titelles Romà Martí
Cultura

Caldes de Montbui et convida a un intens cap de setmana titellaire, amb espectacles gratuïts al carrer. Descobreix els valors de R...

Cultura

El 18 de maig és el Dia Internacional dels Museus. Ja has pensat quin visitaràs aquest any?

Parc Natural del Montseny
En família

El 24 de maig és el Dia Europeu dels Parcs! Activitats gratuïtes, rutes guiades, matinals festives, tallers infantils, concursos d...

 

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

 

El + vist

<p>Cripta Gaudí de la Colònia Güell </p>

Per fortuna, cada cop més persones gaudeixen dels plaers de la creació artística: formar-se, investigar, practicar, produir, difondre i exposar interessa a un bon grapat de gent de totes les edats, amb independència de gèneres, orientacions sexuals, recursos econòmics o nivells educatius. I ja ni tan sols és important viure a les grans capitals per rebre la visita de les muses! Les deesses que protegeixen el cant i la poesia, la dansa i la pintura, també van als pobles més petits, als boscos de roures i alzines, a les mansions elegants i a les esglésies de pedra integrades a la natura. No t'ho creus? Et presentem cinc racons de les comarques de Barcelona on l'art i la creativitat en són protagonistes.

<p>Observatori astronòmic de Castelltallat</p>

De vegades, per recordar el miracle de l'existència, un només ha d'aixecar el cap i mirar el firmament: lluny de la contaminació lumínica de les grans ciutats, és possible percebre prou bé la grandesa del cosmos. No obstant, per apreciar-ho encara millor, hauràs d'apropar-te a un observatori astronòmic. Aquestes cases dels estels se situen en llocs privilegiats, amb estabilitat atmosfèrica i cels impol·luts, i posseeixen uns telescopis tan potents que, quan s'obren, un espectacle fabulós es desplega davant els ulls. A les comarques de Barcelona hi ha uns quants espais ideals per a la contemplació dels astres. Saps quins són? 

<p>Cim d'Àligues a Sant Feliu de Codines</p>

Les rutes circulars permeten gaudir de paisatges diferents des del principi fins al final. Ni tornes pel mateix camí ni t'has de preocupar d'on has deixat el cotxe. Perquè puguis escollir on t'agradaria anar, et proposem cinco rutes circulars per cinco comarques, totes sorprenents.