La recomanació de la setmana

<p>Magna Celebratio</p>

Com era Badalona fa més de dos mil anys? Els romans la van fundar amb el nom de Baetulo i durant molts segles va estar a l'altura de la veïna Barcino. Avui et convidem a fer un tomb per a conèixer una ciutat de l'Antiguitat.

L’agenda del cap de setmana

El Siglo Comedy
Cultura

L'últim dijous de cada mes, la sala El Siglo es transformarà en un teatre que acollirà diferents còmics del panorama regional.

Sant Jordi 2024 a Sant Cugat
Cultura

Preparat/da per Sant Jordi? Participa d'aquesta cita tan especial i de la trentena d'activitats en les setmanes prèvies!

II Jornada de Cultura Medieval al Monestir
Cultura

Amb motiu del Dia dels Monuments i Llocs Històrics, el Museu de Sant Cugat celebra la II Jornada de Cultura Medieval.

Cicle Gaudí - Cinema
Cultura

Pel·lícula: Saben aquell.

En família

Puja al tren de les mines i fes un viatge al cor de la terra on aprendràs com s'extreia el carbó.

Visita comentada a El fil de l'agulla
Cultura

Continuem oferint les visites comentades gratuïtes del darrer divendres de mes, aquesta vegada a la mostra fotogràfica "El fil de ...

Butlletí setmanal

Subscriu-te al butlletí setmanal

 

Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.

Subscriu-te

 

El + vist

<p>Vistes des de l'Avenc de Tavertet</p>

Vols celebrar una data especial amb la teva parella amb una experiència única? No cal que agafis un avió i et plantis a l’altra punta del continent. A les comarques de Barcelona tens propostes úniques que deixaran la teva parella ben sorpresa. Et proposem 7 plans perquè escullis el que lliga millor amb l’amor de la teva vida. 

<p>Posta de sol al Castell de Burriac</p>

A tots ens agrada visitar un castell, però si aquest té una llegenda, l'experiència encara és més completa. A les comarques de Barcelona hi ha una bona quantitat de fortaleses amb alguna història amagada entre les seves parets: relats sobre princeses i bandolers, animals que fan fugir a un gran exèrcit o llegendes sobre bruixes malvades... Si tens curiositat, para atenció perquè després de llegir aquestes històries voldràs visitar els escenaris on, diuen que una vegada, fa molts i molts anys, van passar de veritat.

<p>Vista de Gironella</p>

Tenen un patrimoni sorprenent, estan ubicats en un entorn que deixa sense alè o parlen de la història del nostre país. Aquests deu nuclis que trobaràs a continuació són deu dels pobles imprescindibles que has de visitar a les comarques de Barcelona. T’enamoraran pel seu llegat patrimonial i natural i et faran descobrir racons que probablement desconeixies. Som-hi?

S'estan mostrant 10 - 12 de 22 resultats.

Bloguers curiosos

Salta conmigo