5 cites amb el gel aquest Nadal


Si busques una activitat divertida per fer amb els nens durant aquest Nadal, prova de portar-los a patinar sobre gel. Us ho passareu d'allò més bé, fareu salut i gaudireu d'una experiència nova i diferent! A més, no us serà gens difícil trobar una pista de patinatge a prop d'on viviu. A les comarques de Barcelona són moltes les poblacions amb excel·lents instal·lacions per practicar aquest esport d'hivern.

1. Un paradís de gel a Manlleu

La plaça porxada Fra Bernadí de Manlleu és un marc privilegiat per organitzar-hi qualsevol activitat, però la màgia augmenta fins a l'infinit si el que s'hi instal·la és un paradís de gel a l'aire lliure. Una pista de patinatge de 650m2 per als més atrevits, una altra de 100m2 exclusiva per als petits i un triple tobogan per a trineus us esperen! Per fer-ne ús només calen guants i ganes de passar-ho bé; amb el preu de l'entrada està inclòs el lloguer del trineu o els patins.  

2. La pista solidària de Vilafranca del Penedès

La pista de gel de Vilafranca del Penedès és la més veterana de Catalunya, després de la de Manlleu.Una bona opció per passar una bona estona divertida amb els més petits si vas a visitar la capital del vi i el seu patrimoni, els seus cellers o comprar al seu nucli comercial.

3. La pista més gran a l'Hospitalet

Una altra pista de patinatge sobre gel molt popular és que està instal·lada a La Farga de L'Hospitalet de Llobregat. Especialment entre els més joves, encantats de demostrar les seves habilitats en un espai més gran:  1600 m2 de superfície fan d'aquesta pista una de les més grans d'Europa.

4. La pista clàssica entre les clàssiques a Barcelona

A Barcelona, els amants del patinatge hivernal esteu de sort, ja que als baixos del carrer Roger de Flor podeu gaudir del plaer de lliscar sobre el gel els 365 dies de l'any. Fundat al 1974, Skating Club és una pista clàssica entre les clàssiques, amb una decoració molt especial i un ambient únic que impregna tot l'espai, des de l'icemaker fins al bar. És igual que tingueu un nivell avançat o no hagueu patinat mai: aquest món us encantarà!

5. La pista de gel del Barça

Una altra clàssica de Barcelona. La pista del FC Barcelona està oberta els 365 dies de l'any, té mides olímpiques i et permet gaudir d'una experiència molt nadalenca en família i amb els amics practicant un dels esports més saludables. El patinatge sobre gel és considerat un dels esports més complets ja que s'exerciten totes les parts del cos. En aquesta pista entrenen les seleccions amateurs d'hoquei gel i patinatge artístic.


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.