4 pícnics per a anar amb la canalla


Estàs buscant una àrea de pícnic per a anar-hi amb els teus fills? Te'n proposem 4, totes ben diferents, a prop de ciutats i al mig de la muntanya, però amb un ingredient comú: s'ho passaran tan bé que no se'n voldran anar. Prepara la carmanyola, que comença l'aventura!

Parc de Can Mercader (Cornellà de Llobregat)

Gran parc de 10 hectàrees ben a prop de la ciutat. Disposa de 4 taules de fusta just al costat de la zona de jocs infantils, on fins i tot trobaràs un vaixell. El parc té una gran zona verda per a passejar o anar amb bici, un llac amb peixos i ànecs,  glorietes, miradors, un circuit de salut i una gran varietat d'arbres i plantes. Hi ha servei de bar i restaurant. L'atracció central és un trenet elèctric que funciona els diumenges i festius (d'11.15 h a 13.30 h). Al centre del parc hi ha un palau que acull el Museu de les Matemàtiques i diverses exposicions que pots visitar.
 

Parc de Francesc Macià (Cardedeu)

Situat en un extrem de la població amb 6 taules de fusta i molta ombra. Els jocs infantils que s'hi han instal•lat són molt originals, ja que estan fets de troncs i rodes. Els més petits s'ho passaran molt bé amb els gronxadors, els jocs musicals, el pont tirolès... També hi ha una pista poliesportiva coberta, molts metres d'espai verd per passejar o jugar i un petit canal amb una passera penjant de fusta i un pont petit que el creuen.
 

Parc Forestal (Mataró)

Gran parc amb moltes taules de fusta, la majoria amb ombra. Té una àmplia zona de jocs infantils, miradors per a gaudir de les vistes de Mataró i del mar, espais oberts, zona muntanyosa, un servei de bar i lavabos i el Bosc Vertical
 

Font Negra (Berga)

Indret a mig camí entre Berga i el santuari de Queralt, a la cara nord de la serra de Queralt.  És idoni per a prendre la fresca en dies calorosos, perquè hi ha molts espais amb ombra. Té 17 taules de fusta i de pedra, repartides en diferents terrasses, tot seguint la riera del Metge. Hi ha una zona de jocs infantils, un circuit de salut i la font que li dóna nom. És un espai verd i frondós on podràs gaudir de la natura i la tranquil•litat.
 
  • Aquest és un més d'una sèrie d'articles sobre les àrees de pícnic de les comarques de Barcelona, escrits per Marta Dachs, creadora del blog Som de pícnic.
 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.