A comprar per Setmana Santa


Si parlem d'activitats típiques de la Setmana Santa, a tots ens vénen al cap paraules com processons, passions i danses. Pocs associem aquesta festa d'austeritat, dejuni i abstinència amb agafar el moneder i anar a comprar! No obstant això, els mercats i les fires són protagonistes indiscutibles dels costums per preparar la Pasqua... T'oferim dos exemples com a mostra.

1. Mercat del Ram a Vic

El cap de setmana de Diumenge de Rams s'instal·la a Vic un dels millors mercats on comprar les palmes i els palmons tradicionals de Setmana Santa. És molt gran i s'estén per diferents punts de la ciutat, però, si hi vas, no deixis d'apropar-te a la Plaça Major: passejant sota les seves arcades entendràs perquè aquesta porxada ha estat l'escenari escollit per realitzar tota mena d'intercanvis comercials des de temps immemorials.

 

2. Fira Mercat del Ram a Tordera

El mateix cap de setmana de Diumenge de Rams també se celebra una fira molt especial a Tordera. S'instal·la al Parc Prudenci Bertrana, a la part baixa de l'illa del riu, i el lloc és tan maco que qualsevol excusa és bona per anar a conèixer la zona i passar-hi el dia. La millor és, sens dubte, la Fira del Ram, una ampliació del centenari mercat dels diumenges amb un tarannà tan singular que et deixarà amb la boca oberta. Ja estàs trigant a l'hora de trobar un forat a l'agenda! 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.