Esports en directe


Si ets dels que creuen que l'esport és un espectacle que s'ha de gaudir de ben a prop, benvingut al club! A les comarques de Barcelona, moltes persones prefereixen veure jugar, en viu i en directe, els seus equips preferits, com podràs comprovar si t'acostes a Can Barça un dia de partit. Però més enllà de la gran icona mediàtica de la capital, a molts pobles i ciutats s'organitzen competicions que són autèntiques festes de l'esport. Amb els amics, amb la parella o amb la família, les possibilitats de passar-t'ho bé a la graderia són infinites! 

A Costa Barcelona, hi ha nombroses poblacions vinculades a l'esport per una tradició que ve d'antic. Aquest és el cas de Terrassa, amb un club de hoquei sobre herba que va néixer l'any 1910 i que està molt arrelat a la ciutat vallesana. Un exemple similar és el del Club Joventut de Badalona, popularment conegut com La Penya. Fundat l'any 1930, l'equip de bàsquet ha militat sempre a Primera Divisió espanyola i avui dia continua sent considerat un dels més prestigiosos d'Europa. 

La teva passió és el handbol? No et perdis els partits del BM Granollers, club degà de la Lliga ASOBAL i principal promotor de la Granollers Cup, un torneig internacional per a nens i joves que compta cada any amb la participació de més de tres mil esportistes. Et sembla més interessant el waterpolo? Els aficionats del Club Natació Sabadell també ho pensen, així que consulta la seva agenda de competicions i comparteix l'entusiasme per un esport on tothom pot tenir el seu minut de glòria.  I si prefereixes anar a veure un partit d'hoquei sobre patins, cap problema. Apropa't a la capital d'Osona i gaudeix admirant el joc del Club Patí Vic, un dels equips més importants de la OK Lliga.

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.