Greens amb vistes


Si ets dels que saben què volen dir paraules com pitch, tee, rough i swing, segur que estaràs encantat de descobrir que, a menys d'una hora del centre de Barcelona, hi ha una excel·lent oferta de camps de golf reconeguts internacionalment. Amb vistes al mar o al cim de les muntanyes, al costat de pobles encisadors i amb una cuina innovadora que no s'oblida de la tradició gastronòmica, a què esperes per conèixer greens nous? 

Les comarques de Barcelona han estat beneïdes amb uns espectaculars entorns naturals que es poden gaudir de mil maneres. Una de les més selectes és el golf, un esport ideal per els qui estimen les activitats físiques a l'aire lliure sempre que siguin relaxades i tranquil·les. A la costa, els clubs més prestigiosos són els de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Sitges, tres camps on s'hi pot jugar en perfectes condicions els 365 dies de l'any gràcies a les bondats del clima mediterrani.  

Més cap a l'interior, destaquen els clubs de golf de Sant Esteve Sesrovires, El Brull, Terrassa, La Roca del Vallès, Vallromanes i Sant Cugat del Vallès, on els seus circuïts, dissenyats per experts de renom, et seduiran segur: és igual que siguis jugador professional o amateur. Ben connectats amb les principals carreteres i aeroports, amb unes instal·lacions de qualitat i serveis de lleure molt complets, practicar el teu esport preferit no pot ser més atractiu!

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.