Passats per aigua


Al matí, curset de windsurf o sortida amb caiac. A la tarda, un passeig en optimist per sentir a la pell la carícia de la brisa o una sessió d'esquí nàutic. L'endemà, uns salts al cable amb la planxa, iniciació al surf de rem o un tomb amb moto d'aigua. Al Canal Olímpic de Castelldefels pots fer tot això, i molt més. Vols descobrir si tens el cos a prova d'aigua?

El Canal Olímpic de Catalunya, ubicat a Castelldefels, és una bona opció per fer exercici a l'aire lliure. A tocar de platja, envoltat de pins mediterranis i creat sobre uns aiguamolls del delta del Llobregat, aquest llit artificial és un marc somniat per practicar molts esports nàutics. 

Construït amb motiu dels Jocs Olímpics de 1992, el canal té unes dimensions considerables i està pensat per satisfer les necessitats de tots els esportistes: petits i grans, amateurs i professionals. El ventall d'activitats que s'hi poden fer és amplíssim i inclou la immensa majoria d'esports i jocs d'aigua, des de piragüisme i vela, fins a cotxes de pedals i bicicletes d'aigua. 

Els més menuts de la casa estaran encantats amb el parc aquàtic d'inflables, i s'ho passaran d'allò més bé tirant-se pels tobogans, escalant un iceberg, fent equilibris o saltant als llits elàstics. Els adolescents, en canvi, s'enamoraran del Wake Park: amb un cable de 650 metres, es quedaran sense alè saltant per sobre l'aigua! I si la seva seguretat et preocupa, relaxa't: al Canal Olímpic es pot llogar tot el material necessari per fer sense perill aquesta i qualsevol altra pràctica. 

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.