Pícnic i platja, combinació perfecta


Què millor que després de la platja gaudir d'un dinar de pícnic? Et proposem 5 àrees al costat de la platja, o molt a prop, on podràs fugir una estona del sol i dinar sense sorra.  Tria'n una i gaudeix d'un dia de platja perfecte.

1. Àrea de pícnic del parc del Turó del Drac (Canet de Mar)

Gran parc situat en un turó a la zona urbana de Canet de Mar. Al sud-oest del turó hi ha 5 taules de fusta, la majoria a l'ombra.  El parc té diferents accessos, l'accés de la Font del Drac (des del carrer Eduard Farrés) té una àrea de jocs infantils.

GPS: 41°35'34.65"N    2°34'18.48"E

 

2. Àrea de pícnic de la platja de Premià de Mar (Premià de Mar)

Situat just al costat de la platja, s'hi accedeix pel passeig Marítim i està a només 300 metres de l'estació de tren. L'Àrea té 5 taules de fusta en un petit espai arbrat on també trobaràs un circuit de salut i bancs des d'on contemplar el mar. Un molt bon lloc per fugir del sol una estona i gaudir d'un dinar amb vistes.

GPS: 41°29'20.37"N    2°21'36.04"E

 

3. Àrea de pícnic de Can Roca (Castelldefels)

Gran àrea de pícnic al poble de Castelldefels (no a la platja), al final del carrer del Castanyer. Té un total de 13 taules, 5 de les quals són dobles, repartides en 2 espais diferenciats. Algunes taules tenen sol i ombra, però 5 estan sota una pineda, ben protegides del sol. És una àrea molt agradable si voleu fer una passejada i hi ha molt d'espai per a jugar i descansar.

GPS: 41°17'0.25"N    1°57'57.99"E

 

4. Àrea de pícnic dels Jardins de Terramar (Sitges)

Bonic i tranquil parc amb 5 taules de fusta davant d'una zona de jocs infantils tradicionals (amb una tirolina inclosa) i totes amb ombra,ideal si vas amb nens petits. És un parc molt on hi ha de tot, a més de la zona de jocs infantils i les taules, té una pista de futbol, una zona de jocs musicals, un jardí dels sentits i banys. Et recomanem passejar per tot el parc perquè té racons molt bonics. Està al límit sud de la població a uns 200 metres de la platja.

GPS: 41°13'44.29"N    1°47'5.08"E

 

5. Àrea de pícnic del Parc del Prat (Cubelles)

Gran àrea de pícnic a 500 metres de la platja a l'Avinguda Josep Moragas. Té 8 taules de fusta a ple sol, però amb una estructura de fusta que permet col·locar-hi un para-sol amb alguna roba o tovallola. Hi ha vàries oliveres al costat de les taules però són joves encara per fer ombra. Al costat hi ha un bany portàtil i al darrera hi ha un camp de futbol. El parc és molt gran, les taules estan a l'extrem sud; a la zona central del parc hi ha una pista força gran de skate, vàries cistelles de bàsquet i una taula de ping pong. A l'extrem nord hi ha una àrea de jocs infantils i un quiosc-bar que no està vinculat a les taules.

GPS: 41º11'51.89"N 1º39'17.76"E

 

  • Aquest és un més d'una sèrie d'articles sobre les àrees de pícnic de les comarques de Barcelona, escrits per Marta Dachs, creadora del blog Som de pícnic.


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.