Una experiència de compres de luxe


Descobriu La Roca Village: a només 40 minuts de Barcelona, La Roca Village ofereix les marques espanyoles i internacionals de moda de luxe i estil de vida líders a escala mundial, durant tot l'any i una gamma àmplia de serveis de primera qualitat. Obert de dilluns a diumenge.

Més de 130 boutiques de les millors cases de luxe nacionals i internacionals distribuïdes al llarg d’una espectacular avinguda a l’aire lliure —Calvin Klein, Furla, Hackett, Michael Kors, Montblanc i moltes més—, amb descomptes de fins a un 60 % sobre el preu original.

Un tracte exquisit, els millors serveis d’hospitality i les últimes tendències de moda l’esperen al Village. El seu dia de compres es convertirà en un esdeveniment memorable: hands-free shopping a la seva disposició, rebi els millors consells de moda de la mà d’una estilista personal, sol•liciti la devolució d’impostos en totes les compres que faci si ens visita des de fora de la UE o acumuli punts en diferents programes de viatger freqüent en una selecció d’aerolínies.

La Roca Village li permet relaxar-se al seu VIP Lounge i gaudir del seu servei de Concierge; i, a més, al Centre d’Informació Turística del Village l’espera un qualificat equip multilingüe. El luxós servei d’autocar Shopping Express® arriba a La Roca Village directament des de Barcelona o, si prefereix el cotxe, podrà aparcar gratuïtament a la zona d’estacionament del Village.

La millor destinació de shopping per gaudir amb els seus mentre es delecta amb l’oferta gastronòmica que li ofereix el Village.

La Roca Village, un món ple de moda i descomptes.

 


Més informació:

Avís covid19
Consulteu la pàgina web de cada activitat i establiment per possibles canvis d'horaris o limitacions.