A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Càmpings

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 40 de 77 resultats.
 • #

  Marisol

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Mar i Sol, situat entre Malgrat de Mar i Blanes, ofereix una àmplia zona d’acampada ombrejada amb connexió elèctrica i Wi-Fi gratuit; a més de servei de pàrquing i reparació de caravanes.

 • Lluçanès

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment d’ambient familiar ofereix una gran zona de parcel·les i diversos bungalows de fusta en lloguer. El càmping és pròxim al pantà de Rexach, que abasteix d’aigua a la comarca del Lluçanès.

 • #

  Les Piscines

  Càmpings Costa Barcelona

  Les Piscines del MontsenyCàmping & Bungalow Park és un establiment de muntanya que ofereix àmplies parcel·les ombrejades i confortables bungalows de fusta de lloguer.

 • #

  Les Nacions

  Càmpings Costa Barcelona

  Les Nacions és un càmping tranquil i familiar que ofereix una àmplia zona de parcel·les ombrejades i diversos allotjaments en règim de lloguer. La seva ubicació permet descobrir el Delta del riu Tordera, un espai de gran riquesa natural i lloc de repòs d’aus migratòries.

 • #

  Les Illes

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment familiar ofereix una gran zona d’acampada i de tres cases rurals independents de lloguer. Les Illes és el punt de partida de rutes de muntanya com el Matagalls, els Pous de Glaç, les Agudes, El Turó de L’Home o Sant Marçal.

 • #

  La Verneda

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment d’ambient tranquil i familiar disposa d’una gran zona d’acampada en terreny pla i d’acollidors bungalows de lloguer. Està situat a Sant Cebrià de Vallalta i molt pròxim al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

 • La Vall de Merlès

  Càmpings Pirineus

  El càmping Vall de Merlès ofereix una gran zona de parcel·les ombrejades i ofereix confortables bungalows de fusta en règim de lloguer. Està situat a prop de l’Espai d’Interès Natural de la riera de Merlès.

 • #

  La Vall

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping La Vall és un establiment familiar d’ambient tranquil situat a Taradell, a la falda del Montseny i a prop de Vic. Disposa d’una àmplia zona d’acampada i de bungalows per a sis persones.

 • #

  La Tordera

  Càmpings Costa Barcelona

  Més de mig segle de vida és el que té el càmping La Tordera, situat entre Malgrat de Mar i Blanes, just al delta del riu que li dóna nom i que el converteix en un espai d'alt valor ecològic. La defensa d'aquests valors és un dels reptes d'aquest càmping que té accés directe a la platja.

 • La Tatgera

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping La Tatgera està situat al peu del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, un entorn ideal per practicar senderisme o BTT. Compta amb una gran zona d’acampada per a grups proveïda de connexió elèctrica.

 • #

  La Maresma

  Càmpings Costa Barcelona

  L'encant mariner de Sant Pol de Mar acompanya les estades a La Maresma, un càmping situat a mig camí de Barcelona i Girona que és ideal per gaudir de la natura i de la platja, que és a menys d'un quilòmetre. Compta amb un equipament força complet i proposa activitats durant tot l'any.

 • #

  L'Illa

  Càmpings Paisatges Barcelona

  L’Illa és un càmping de segona categoria i ambient familiar que ofereix una gran zona de parcel·les ombrejades distribuïdes en terrasses. La seva ubicació a Sant Miquel del Fai permet conèixer el conjunt arquitectònic de la població, una de les mostres més representatives i ben conservades del gòtic català.

 • L'Esplanada

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping L’Esplanada ofrece una extensa àrea de parcel·les ombrejades envoltades d’una frondosa pineda sense desnivells. La seva situació a Santa Eulàlia de Ronçana permet fer excursions a peu o en bicicleta per les valls i petits plans de la comarca.

 • #

  Kanguro

  Càmpings Costa Barcelona

  Situat a seixanta metres de la platja de Sant Pol de Mar, el càmping Kanguro ofereix una gran zona d’acampada ombrejada i diversos tipus d’allotjaments totalment equipats en règim de lloguer. La seva ubicació permet gaudir de tota mena d’activitats aquàtiques.

 • #

  Hostalet

  Càmpings Pirineus

  Aquest establiment d’ambient tranquil i familiar ofereix una zona d’acampada envoltada d’alzines centenàries i d’acollidors apartaments rurals. Està situat a Viver i Serrateix amb un fàcil accés a l’espai natural protegit del Catllaràs.

 • Gironella

  Càmpings Pirineus

  El càmping Gironella compta amb una àmplia zona d’acampada de sòl sorrenc i bungalows de fusta equipats. La seva ubicació permet visitar les quatre colònies tèxtils del municipi de Gironella.

 • #

  Fontmartina

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping de Fontmartina és un equipament de la Diputació de Barcelona que disposa d’una gran zona d’acampada lliure arbrada i equipada amb connexió elèctrica. Està situat al Parc Natural del Montseny, fet que convida a realitzar rutes a peu o en bicicleta per aquest entorn de gran biodiversitat.

 • #

  Font Freda

  Càmpings Pirineus

  Aquest càmping de muntanya compta amb una àmplia zona de parcel·les ombrejades i bungalows de fusta totalment equipats de lloguer. Està situat als Rasos de Peguera, on es troba el Pi de les Tres Branques.

 • #

  Estrella de Mar

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment d'ambient familiar disposa d'una gran zona d'acampada ombrejada i de confortables bungalous de lloguer. La seva ubicació permet practicar esports nàutics al Canal Olímpic de Catalunya.

 • #

  Enmar

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Enmar ofereix una àmplia zona d’acampada ombrívola i bungalows funcionals totalment equipats a Pineda de Mar. La seva ubicació permet fer rutes de senderisme o en bicicleta.

S'estan mostrant 21 - 40 de 77 resultats.