A les comarques de Barcelona hi ha allotjaments per a tot moment: un cap de setmana romàntic, unes vacances en família, una reunió de negocis...  Canvia d'aires i deixa't temptar per una oferta sorprenent.

Càmpings

Resultats actuals S'estan mostrant 21 - 40 de 67 resultats.
 • La Verneda

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment d’ambient tranquil i familiar disposa d’una gran zona d’acampada en terreny pla i d’acollidors bungalows de lloguer. Està situat a Sant Cebrià de Vallalta i molt pròxim al Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

 • La Tatgera

  Càmpings Paisatges Barcelona

  El càmping La Tatgera està situat al peu del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac, un entorn ideal per practicar senderisme o BTT. Compta amb una gran zona d’acampada per a grups proveïda de connexió elèctrica.

 • Repòs del Pedraforca

  Càmpings Pirineus

  El Repòs del Pedraforca fa honor al seu nom, però només a mitges, perquè qui no vol reposar ho té ben fàcil: la natura i les muntanyes que l'envolten són perfectes per no aturar-se ni un segon. I, un cop de tornada al càmping, ofereix uns serveis extraordinaris per recuperar forces com cal.

 • Vilademàger

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment de muntanya disposa d’una àmplia zona de parcel·les ombrejades distribuïdes en terrasses. Està situat a La Llacuna, un poble d’origen medieval de la comarca de L’Anoia.

 • Oasis

  Càmpings Costa Barcelona

  Santa Susanna és un poble del Maresme que compta amb els distintius de Turisme Familiar i de Destinació Turística Esportiva. És allí on opera el càmping Oasis, un establiment de caràcter costaner que és tan a tocar de la platja com del centre urbà de la vila.

 • Gironella

  Càmpings Pirineus

  El càmping Gironella compta amb una àmplia zona d’acampada de sòl sorrenc i bungalows de fusta equipats. La seva ubicació permet visitar les quatre colònies tèxtils del municipi de Gironella.

 • Costa Dorada

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping Costa Dorada de Canet de Mar és prou a prop de Barcelona per tenir-la a l'abast i prou lluny per oblidar-se de la gran ciutat i gaudir de la calma i de les seves ombres a tocar de la platja. I per submergir-se en el món de Lluís Domènech i Montaner visitant la seva Casa Museu a Canet.

 • El Globo Rojo

  Càmpings Costa Barcelona

  El Globo Rojo és un càmping de primera categoria la seva ubicació a Canet de Mar permet gaudir dels meravellosos exemples d’Art Nouveau català existents a la vil·la.

 • Freixa

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Emili Freixa va ser un dels socis fundadors de la Unió Caravanista de Catalunya (UCC), i aquest càmping situat a tocar de Manresa en recorda la figura. L'ambient familiar i un entorn magnífic són un bon reclam per a una instal·lació ben equipada i que està gestionada per la UCC.

 • Barcelona

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment familiar està situat a primera línia de mar a Mataró, envoltat pels turons de la serralada Litoral. Ofereix una gran zona d’acampada i confortables casetes mediterrànies totalment equipades.

 • La Maresma

  Càmpings Costa Barcelona

  L'encant mariner de Sant Pol de Mar acompanya les estades a La Maresma, un càmping situat a mig camí de Barcelona i Girona que és ideal per gaudir de la natura i de la platja, que és a menys d'un quilòmetre. Compta amb un equipament força complet i proposa activitats durant tot l'any.

 • El Carlitos

  Càmpings Costa Barcelona

  El Carlitos és un càmping familiar situat a dos quilòmetres d’Arenys de Mar. Es troba envoltat pel El Parc del Montnegre i el Corredor, fet que permet realitzar-hi rutes a peu o en bicicleta de muntanya.

 • El Garrofer

  Càmpings Costa Barcelona

  El Garrofer és un càmping situat a Sitges que compta amb una gran zona d’acampada envoltada d’un bosc de pins i 29 bungalows i mobil home de lloguer. La seva ubicació permet gaudir de l’oferta cultural i esportiva d’una de les vil·les mediterrànies més coneguda.

 • Masnou

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest establiment va ser inaugurat el 1958 i és el càmping més antic d’Espanya. Ofereix una gran zona d’acampada amb sòl d’herba i disposa de piscina exterior i bar amb terrassa.

 • Mirador al Pedraforca

  Càmpings Pirineus

  El càmping Mirador al Pedraforca ofereix parcel·les ombrejades, una gran zona d’acampada lliure enmig del bosc i confortables bungalows de fusta, amb vistes al Pedraforca, símbol de l’excursionisme a Catalunya.

 • Les Piscines

  Càmpings Costa Barcelona

  Les Piscines del MontsenyCàmping & Bungalow Park és un establiment de muntanya que ofereix àmplies parcel·les ombrejades i confortables bungalows de fusta de lloguer.

 • Stella Maris

  Càmpings Costa Barcelona

  Aquest càmping de tercera categoria porta obert al centre de Malgrat de Mar des de 1962.

 • Vidrà

  Càmpings Paisatges Barcelona

  Aquest establiment d’alta muntanya disposa d’una gran zona d’acampada i de confortables bungalows rústics de lloguer. La seva ubicació a Vidrà permet practicar l’escalada al salt de Sallent.

 • Kanguro

  Càmpings Costa Barcelona

  Situat a seixanta metres de la platja de Sant Pol de Mar, el càmping Kanguro ofereix una gran zona d’acampada ombrejada i diversos tipus d’allotjaments totalment equipats en règim de lloguer. La seva ubicació permet gaudir de tota mena d’activitats aquàtiques.

 • Fontmartina

  Càmpings Costa Barcelona

  El càmping de Fontmartina és un equipament de la Diputació de Barcelona que disposa d’una gran zona d’acampada lliure arbrada i equipada amb connexió elèctrica. Està situat al Parc Natural del Montseny, fet que convida a realitzar rutes a peu o en bicicleta per aquest entorn de gran biodiversitat.

S'estan mostrant 21 - 40 de 67 resultats.