Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Aligué

#
Regentat pels germans Agustí i Benvingut Aligué, aquest restaurant familiar s’ha especialitzat en cuina catalana seguint la tradició de fonda a peu de carretera. El local, decorat de manera elegant, ofereix un menú degustació amb l’opció de sol·licitar maridatge de vins. Entre les seves propostes destaquen l’amanida de peus de porc cruixents, el rap rostit o amb llenegues, o el bacallà micuit amb escalivada i pil-pil de festucs. Les postres exhibeixen una gran creativitat.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Carretera
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Carta de vins
Menjadors privats
Menú infantil

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.