Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

L'Ó

Nascut l'any 2007 al Món Sant Benet, el restaurant va obtenir una estrella Michelin sis anys més tard de la mà de Jordi Llobet, un xef amb una llarga trajectòria que va guanyar el segon premi de Millor Cuiner d'Espanya el 2008 i ja havia obtingut una estrella Michelin al El Cingle de Vacarisses.La proposta que Jordi Llobet fa és una cuina que fusiona tradició i modernitat, i manté el focus en el producte i la creativitat, posant la tècnica al servei de la cuina catalana tradicional. No s'hi pot anar amb presses, ja que es necessita temps per degustar i descobrir cada detall de plats com la brasa freda de calçots amb esferificació de romesco o l'aleta de pollastre amb el rovell cuit a baixa temperatura i textures de blat.Ofereix un petit menú degustació i un menú gastronòmic en un espai modern amb grans finestrals que aprofiten la il·luminació natural i permeten gaudir del paisatge mentre s'assaboreix el menjar.
Preu mig
Alt
Situació
Entorn natural
Hotel
Serveis
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Climatitzat
Sommelier
Terrassa