Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

El Palau Vell

Aquesta és una antiga masia familiar que amb el pas dels anys ha quedat situada al costat d'un polígon industrial de Sant Andreu de la Barca, tot i que això no li resta encant a la seva treballada i tradicional cuina catalana, als seu amplis espais, tant interiors com exteriors, ni a la seva aposta per ser un lloc de referència per a celebracions.A més, al restaurant El Palau Vell es pot gaudir cada dia, des de les 9.00 hores del matí, d'un autèntic esmorzar a la brasa, ja que és un lloc on se citen cicloturistes que pedalegen per la zona. També disposa de menú de migdia i de servei de carta. Una carta àmplia amb receptes de tota la vida i producte de proximitat i quilòmetre zero.Disposa de diferents espais, com ara el menjador original de la casa, un dels salons més carismàtics del restaurant pel seu disseny. I és que les diferents estances de la que va ser casa familiar formen part d'aquest local decorat amb gust i de manera tradicional. Té dues terrasses on es pot menjar, celebrar un casament o comunió o escoltar un concert les nits d'estiu.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Carta de vins
Climatitzat
Espai per a nens
Internet
Menjadors privats
Música
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.