Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Fonda Sala

#
Toni Sala dirigeix la cuina de la Fonda Sala, un restaurant imprescindible a Osona que proposa una cuina de mercat variada, aprofitant el producte de la terra més propera, defugint sempre la sofisticació excessiva sense, però, rebutjar la inventiva ni la subtilesa del tractament concret per cada plat.La tòfona negra i la caça són les bases de la seva cuina, a les quals Sala dedica fins i tot jornades gastronòmiques quan arriba la temporada. Entre els plats de la carta, basada en la tradició, destaquen l'amanida de peus de porc amb tomàquet confitat i mongetes, o el carré de xai a les fines herbes. La seva oferta culinària l'ha situat entre les millors propostes gastronòmiques de Catalunya, la qual cosa l'ha fet mereixedor d'una estrella Michelin.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Sommelier
Terrassa
Menú sense gluten