Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Gaig

Carles Gaig, propietari i alma mater d'aquest excel·lent restaurant que duu el seu nom, ubicat al centre de la ciutat de Barcelona, és expert en salses i bacallans del receptari popular elevats a l'enèsima potència.Tot fusionant cuina d'avantguarda i tradició, Gaig és capaç d'anar del passat cap al futur mentre cavil·la què compra al Mercat de la Boqueria. Els plats tradicionals, que van situar Gaig ben amunt, segueixen presents a la carta juntament amb altres preparacions que van molt més enllà.L'aposta pel producte de qualitat és extrema, i la seva filosofia defensa que la manipulació del producte ha de servir només per potenciar-ne les qualitats. Aquesta feina s'ha vist recompensada amb una estrella Michelin.
Preu mig
Mig
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcacotxes
Aparcament
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Sommelier