Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hispània

El restaurant de les germanes Rexach, a Arenys de Mar, constitueix un referent en la història de la cuina catalana tradicional. Va començar el 1952, quan els seus pares van comprar el local on hi havia el garatge Hispània, del que en van conservar el nom. La carta, que va arribar a tenir una estrella Michelin, es prepara amb productes de mercat i de temporada, i manté una sèrie d’àpats que s’han elaborat des de sempre, cuinats amb tot el sabor de la tradició i que han passat d’avis a fills fins als nostres dies.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcacotxes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Menjadors privats
Sommelier
Terrassa