Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hispània

El restaurant de les germanes Rexach, a Arenys de Mar, constitueix un referent en la història de la cuina catalana tradicional. Va començar el 1952, quan els seus pares van comprar el local on hi havia el garatge Hispània, del que en van conservar el nom. La carta, que va arribar a tenir una estrella Michelin, es prepara amb productes de mercat i de temporada, i manté una sèrie d’àpats que s’han elaborat des de sempre, cuinats amb tot el sabor de la tradició i que han passat d’avis a fills fins als nostres dies.
Preu mitjà
Alt
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcacotxes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Menjadors privats
Sommelier
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.