Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hofmann

Hofmann, inaugurat l'any 1992, és el restaurant d'una reputada escola d'hostaleria de Barcelona, on els alumnes duen a terme les pràctiques. Guardonat amb una estrella Michelin, ofereix una filosofia de cuina, basada en una selecció minuciosa de les matèries primeres, que fusiona estils i tècniques tradicionals amb marcades arrels mediterrànies i amb una presentació sorprenent.Hi ha menú de migdia, de nit i de degustació. El restaurant disposa d'una sala principal, amb una cuidada decoració i amb una gran vitrina que permet veure la cuina, i dos salons privats. Annex al restaurant hi ha el Racó Hofmann, amb una carta més desenfadada i preus més assequibles. Està tancat els dissabtes al migdia i els diumenges.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier

Al mapa