Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hofmann

Hofmann, inaugurat l'any 1992, és el restaurant d'una reputada escola d'hostaleria de Barcelona, on els alumnes duen a terme les pràctiques. Guardonat amb una estrella Michelin, ofereix una filosofia de cuina, basada en una selecció minuciosa de les matèries primeres, que fusiona estils i tècniques tradicionals amb marcades arrels mediterrànies i amb una presentació sorprenent.Hi ha menú de migdia, de nit i de degustació. El restaurant disposa d'una sala principal, amb una cuidada decoració i amb una gran vitrina que permet veure la cuina, i dos salons privats. Annex al restaurant hi ha el Racó Hofmann, amb una carta més desenfadada i preus més assequibles. Està tancat els dissabtes al migdia i els diumenges.
Preu mig
Alt
Situació
Urbà
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Sommelier

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.