Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Hostal de la Plaça

Una antiga masia al centre de Cabrils és l’escenari de la posada en escena de l’Hostal de la Plaça, amb una cuina que fa més de mig segle que combina plats de mar i de muntanya amb productes de temporada. Preparacions característiques de la cuina tradicional catalana brillen en una carta que canvia segons la temporada: a l’hivern, la sopa i l’escudella; a la primavera, els pèsols; a l’estiu, les amanides, i a la tardor, les carns de caça i els bolets són els protagonistes al plat.
Preu mig
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Aparcacotxes
Aparcament
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Menjadors privats
Menú infantil
Sommelier
Terrassa
Segells i certificacions Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona