Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Can Feu

#
Gairebé mig segle d’experiència avala Can Feu, a Sabadell, un local que va començar a caminar l’any 1970 com a típic bar de barriada de Sabadell. Poc a poc, el petit bar va començar a oferir una cuina casolana i honesta, i va acabar sent un restaurant que avui dia presenta una àmplia oferta culinària de qualitat, cuidant molt el producte. La diferència la marca la seva oferta de peix salvatge i marisc, ja que compta amb dos vivers expositors amb aigua de mar. Disposa de tres sales amb diferent decoració i grandària, però amb el nexe comú de la presència de la fusta i una distribució de les taules molt espaiosa, amb la qual cosa són càlides i confortables.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Ciutat
Serveis
Admeten targetes
Menjadors privats

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.