Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Boccatti

El Boccatti és un restaurant d’essència marinera enmig de la plana de Vic, en què els plats estrella són els peixos i la selecció de productes de qualitat. El peix que serveixen és salvatge i de la costa catalana. Destaquen els escamarlans, les escórpores, el gall de Sant Pere i el peix de roca. També, quan n’és temporada, els peus de cabra i les ostres del Cantàbric. Tot i l’especialitat, també hi ha plats de carn com ara el filet de vedella amb formatge blau, el filet amb crema de tòfones o la sopa de pescadors amb arròs.
Preu mitjà
Alt
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Carta de vins
Carta en altres idiomes
Climatitzat
Sommelier
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.