Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Ca la Manyana

Ca la Manyana presenta una oferta gastronòmica variada, d’estil tradicional però amb un toc personal, de cuina de mercat i, sobretot, molt creativa. El restaurant aposta pels productes de la terra i de qualitat, amb una bona selecció de matèries primeres. L’equip de la cuina treballa per aconseguir nous sabors. El restaurant ofereix plats de menú i plats de carta. Pel que fa al menú, en presenta dos de diferents: el menú bufet, amb un ampli ventall de carns i peixos per assaborir, i el menú per picar, amb escamarlans, croquetes i anxoves del cantàbric, entre d’altres.
Preu mitjà
Alt
Mig
Situació
Urbà
Serveis
Admeten targetes
Climatitzat
Menjadors privats

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.