Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Can Jubany

#
Can Jubany explota a la plana de Vic, en una masia amb tots els ets i uts que convida a fer un viatge pels sabors de la terra, un nou concepte gustatiu.El restaurant de Nandu Jubany i Anna Orte, de visita obligada amb la seva estrella Michelin, guarda una aparença tradicional que encaixa a la perfecció amb les línies contemporànies de l'interior, on es couen plats de sempre reinventats, productes que passen del bosc i l'hort al plat.La crema de blat de moro amb ou escaldat de guatlla amb crispetes fumades és només un tastet de tot el que us hi podeu trobar. Tot regat, és clar, amb una carta de vins força destacable i variada.
Preu mitjà
Alt
Situació
Carretera
Entorn natural
Serveis
Aparcament
Carta de vins
Climatitzat
Internet
Menjadors privats
Terrassa

Al mapa

Agenda

 • Anoia - Castell de Rubió
  01/01/2021-31/12/2021 Comarca de l'Anoia

  Descobreix el patrimoni de l'Anoia

  Endinsa’t en la història del patrimoni cultural i històric de la comarca de l'Anoia amb les visites guiades que organitza Anoia Patrimoni. Consulta les visites guiades i tria què vols descobrir.

 • Masia Freixa de Terrassa
  01/01/2021-31/12/2021 Comarques de Barcelona

  Descobreix el patrimoni industrial

  Museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d’interpretació i diverses empreses t'esperen amb un munt d'activitats que no t'acabaràs mai. Descobreix el patrimoni industrial!

 • 05/01/2020-27/12/2020 Manresa

  Descobreix la Torre Lluvià

  Vine a conèixer l'obra de l'arquitecte modernista Ignasi Oms, contemplant l'entorn natural des del lluernari i a gaudir de l'Anella Verda de Manresa.

 • 15/03/2020 Gavà

  Dia de la Murtra

  Antigament s'anava a aquest estany de Gavà a pescar anguiles. Ara, el Dia de la Murtra s'hi alliberen animals.