Des de restaurants amb estrelles Michelin, fins a petites fondes de muntanya on fer els tradicionals esmorzars de forquilla. A les comarques de Barcelona tens moltes opcions per gaudir de la gastronomia sense haver de posar un peu a la cuina.

Lluçanès

#
El xef Àngel Pascual i el seu equip van deixar enrere la trajectòria de setze anys a Prats de Lluçanès per instal·lar-se al mercat de la Barceloneta. Actualment continuen mantenint l’estrella Michelin que van aconseguir a la població de la comarca d’Osona. També les seves propostes gastronòmiques de cuina creativa continuen tenint el mateix nivell que abans. La carta canvia cada temporada. S’hi poden trobar tot un seguit d’aperitius per obrir boca i propostes com el caneló de pollastre de pota negra del Penedès amb beixamel d’Idiazábal fumat i encenalls de foie; o l’arròs amb garoines i espardenyes, entre d’altres. Com a plats principals, tenim l’orada cuita amb suc de patata negra del bufet; la pularda de Bresse cuita a baixa temperatura amb fons aromatitzat al whisky i prunes caramel·litzades; o la cua de bou amb formatge cremós Tou dels Til·lers i cireres estofades amb vi negre.
Preu mig
Alt
Situació
Centre ciutat
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Carta de vins
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Sommelier